کد خبر : 281941
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - 23:57
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

مصرف گوشت در ایران برای هر فرد ۴ الی ۵ کیلوگرم در سال است؛ استاندارد جهانی ۳۰ کیلو در سال است

رسولی دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتیئنی کشور، درباره میزان استاندارد مصرف گوشت گفت: با یک جستجو اینترنتی می‌توان دریافت که مصرف گوشت ما ۴ الی ۵ کیلوگرم برای هر فرد در سال است. فقط کشور هند است که مصرف گوشت پایینی دارد و آن هم به خاطر مسائل دینی آن هاست. استاندارد جهانی مصرف گوشت ۳۰ کیلوگرم در سال برای هر فرد است که این میزان فقط در مصرف مرغ در ایران رعایت می‌شود.

مصرف گوشت در ایران برای هر فرد ۴ الی ۵ کیلوگرم در سال است؛ استاندارد جهانی ۳۰ کیلو در سال است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: افزایش قیمت گوشت طی هفته‌های اخیر شرایط سختی برای طبقه متوسط و فرودست به وجود آورده است. پایین بودن میزان مصرف گوشت در ایران، به فقدان‌های غذایی و سلامتی نیز دامن زده است. فاصله میزان استاندارد مصرف گوشت با میزان مصرف فعلی داخل نیز ایران را در رده‌های پایین مصرف گوشت جهان قرار داده است.

مسعود رسولی، دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتیئنی کشور، درباره علل افزایش قیمت گوشت گفت: عوامل زیادی در قیمت گوشت موثر است. پرورش گوشت گوسفندی در کشور ما چراگاهی است و، چون خشکسالی اخیر باعث شد نیاز به علوفه بیشتر شود؛ در نیتجه باید خریداری علوفه صورت می‌گرفت که قیمت بالایی هم داشت و بر قیمت تاثیر گذاشت. قیمت گوشت گوساله هم همینطور بود. هزینه زندگی دامدار هم بالا رفته که این هم بر روی قیمت تاثیر دارد. دولت برای تنظیم قیمت گوشت، شروع به واردات برای افزایش عرضه گوشت کرد. در نیمه دوم سال بحث تامین گوشت در کشور‌های مبدا نیز سخت است. برخی از گوشت‌ها با پرواز‌های مسافری وارد می‌شود و بحث حمل و نقل آن هم مشکل است. با وجود زحمت‌های دولت، باز هم واردات چندان نتیجه نداشت.

وی در ادامه درباره امکان کاهش قیمت گوشت بیان کرد: کاهش قیمت گوشت امکان پذیر است. گوشت وارداتی قیمت اش نصف گوشت داخلی است. امکان واردات هم وجود دارد؛ ولی همه چیز باید با هم انجام شود. مثلا وقتی گوشت وارد می‌شود سود منطقی برای واردکننده تعریف شود تا انگیزه واردات داشته باشد؛ زنجیره توزیع مناسب هم باید ایجاد شود که حتما این شبکه تمام گوشت را توزیع کند و سود منطقی برای آن‌ها هم تعریف شود تا دست به تخلف نزنند. باید یک نقشه اقتصادی بنویسند تا سیستم درست شود. چون شرایط داخلی کشور ما دائما در حال تغییر است و تحولات بسیاری داریم، تا به یک نقشه می‌رسیم مدیران عوض می‌شوند.

رسولی درباره میزان استاندارد مصرف گوشت گفت: با یک جستجو اینترنتی می‌توان دریافت که مصرف گوشت ما ۴ الی ۵ کیلوگرم برای هر فرد در سال است. فقط کشور هند است که مصرف گوشت پایینی دارد و آن هم به خاطر مسائل دینی آن هاست. استاندارد جهانی مصرف گوشت ۳۰ کیلوگرم در سال برای هر فرد است که این میزان فقط در مصرف مرغ در ایران رعایت می‌شود.

اخبار مرتبط:
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه

مسعود پزشکیان در جلسه ارزیابی و جبران خسارات جنگ بر ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد.

اطلاعیه مهم بانک سپه برای دارندگان حساب
اطلاعیه مهم بانک سپه برای دارندگان حساب

عضو هیات مدیره بانک سپه اعلام کرد:خدمات حضوری بانک سپه از سر گرفته شد.

ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند
ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند

معصومه ابتکار نوشت: «باید» اول، در مورد رسانه ملی است که سال‌ها با سیاست‌های یکطرفه، صداهای متنوع را نادیده گرفته و اکنون در اداره طیف خاصی هست. اگرچه این روزها تغییراتی در آن مشاهده می‌شود، ولی این اتفاق در دوران‌های دیگری هم به صورت مقطعی و کوتاه رخ داد، اما به سرعت فراموش شد و حتی با برنامه‌هایی که چنین رویکردی داشتند، برخورد شد. در حالی که توجه به تنوع دیدگاه‌های مردم و گوناگونی سلایق از اهمیت بسیاری برخوردار است و صدا و سیما باید به نحوی عمل کند که مرجعیت ملی خود را بازیابی و اعتماد‌سازی کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است