کد خبر : 281484
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۰۹ - 09:54
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

کیهان: رئیس بیمارستان گاندی باید محاکمه شود

روزنامه حسین شریعتمداری از دستگاه قضا خواست که رئیس و مدیران بیمارستان گاندی را به دلیل سهل‌انگاری وآتش سوزی محاکمه کند.

کیهان: رئیس بیمارستان گاندی باید محاکمه شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروز خودش نوشت:

گفت: از آتش‌سوزی در بیمارستان گاندی چه خبر؟!
گفتم: با لطف خدای مهربان و حضور به‌موقع آتش‌نشانی  و مأموران امداد به خیر گذشت و فقط خسارات مادی برجای گذاشت.
گفت: سازمان آتش‌نشانی ۵ بار درباره نا امن بودن ساختمان این بیمارستان به مسئولان آن هشدار داده بود، چرا به این هشدارها توجه نکرده‌اند که کار به  اینجا نکشد؟ اگر این بی‌توجهی و سهل‌انگاری به فاجعه انسانی تبدیل می‌شد چه کسی پاسخگو بود؟! باید رئیس و مدیران این بیمارستان را محاکمه و مجازات کنند.
گفتم: کجای کاری؟! تازه رئیس بیمارستان از دولت خواسته است که خسارت وارد شده به بیمارستان را تأمین کند؟!
اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است