کد خبر : 279596
انتشار : 2024/01/16 - 11:56
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

فرمانده سپاه حضرت صاحب الزمان (عج) خبر داد؛

پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی به ۵۴۰ نیروی وظیفه درسپاه استان اصفهان

فرمانده سپاه حضرت صاحب الزمان اصفهان از پرداخت ۵۴۰ مورد تسهیلات اشتغال‌زایی به نیروهای وظیفه سپاه که در دوره‌های مهارت آموزی شرکت و مدارک لازم را کسب کرده اند خبر داد.

پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی به ۵۴۰ نیروی وظیفه درسپاه استان اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار مجتبی فدا در جشنواره حضرت علی اکبر سربازان سپاه استان اصفهان اظهار کرد: نگاه ویژه و برخود صحیح با نیروهای وظیفه همواره یکی از موضوعات مورد تاکید مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) با فرماندهان نیروهای مسلح بوده و است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه که طبق دستور فرماندهی معظم کل قوا (مد ظله) نیروهای وظیفه حتماً باید در دوران خدمت باید یک مهارت را کسب کنند افزود: تاکنون ۵۴۰ نفر از نیروهای وظیفه‌ای که در دوره‌های مهارت آموزی سپاه در استان شرکت کردند تسهیلات اشتغال زایی دریافت کرده‌اند.

فرمانده سپاه حضرت صاحب الزمان اصفهان با بیان اینکه سربازی با قبل از انقلاب خیلی تفاوت پیدا کرده، تاکید کرد: قبل حتی سربازان خدمتکار شخصی افراد می‌شدند اما الآن طبق آئین نامه انضباطی نیروهای مسلح کسی حق رفتار خلاف چهار چوب و قانون با نیروی وظیفه را ندارد.

سردار فدا خاطر نشان کرد: مجموعه سپاه که عمدتاً سربازان بسیجی را جذب می‌کند و سعی کرده نسبت به مسائل فرهنگی، اعتقادی و ورزشی نیروهای وظیفه اهمیت دهد.

فرمانده سپاه حضرت صاحب الزمان استان اصفهان گفت: نام این جشنواره مزین شده به نام حضرت علی اکبر علیه السلام تا جوانان عزیر وظیفه، با تأسی به سیره و منش آن حضرت که همان سیره رسول الله است راه زندگی خود را ترسیم کنند.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است