کد خبر : 279030
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ - 12:37
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

میانگین سن « ازدواج » در اصفهان ۲۷ سال است

مدیرکل ثبت احوال استان اصفهان گفت: میانگین سن ازدواج آقایان (زوج) در اصفهان ۲۹ سال و دختران (زوجه) ۲۵ سال است.

میانگین سن « ازدواج » در اصفهان ۲۷ سال است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مجتبی یکتامنش اظهار کرد: یکی از آمارهای مهم ثبت احوال پس از ولادت و فوت آمار ازدواج و طلاق های ثبت شده در ثبت احوال است که همیشه با میزان کاهش و افزایش همراه بوده است.

به نوشته ایرنا؛ وی افزود: از ابتدای سال تا کنون ۱۷ هزار و ۸۰۰ مورد ازدواج در ثبت احوال استان اصفهان ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با نیم درصد افزایش همراه بوده است.

مدیر کل ثبت احوال استان اصفهان تصریح کرد: همچنین در طی ۹ ماه گذشته در استان اصفهان حدود ۷ هزار و ۶۳۶ طلاق رخ داده که به نسبت مدت مشابه سال گذشته در اصفهان سه درصد افزایش داشته است، این آمار در سال ۱۴۰۱ به نسبت سال قبل‌تر (۱۴۰۰) روند نزولی داشته است.

وی ادامه داد: میانگین سن طلاق بار اول نیز در مردان ۳۹ و در زنان ۳۵ سال است.

یکتامنش گفت: در طی ۹ ماهه گذشته ۲۰ هزار و ۳۸۴ نفر، معادل روزانه ۷۵ نفر در اصفهان فوت شده‌اند.

وی اضافه کرد: از ابتدای سال تاکنون ۳۹ هزار و ۷۰۸ ولادت در استان اصفهان رخ داده است که به نسبت سال گذشته ۲.۱۲ درصد کاهش را نشان می دهد.

به گفته مدیر کل ثبت احوال استان اصفهان ۵۰ درصد جمعیت استان اصفهان بین ۳۰ تا ۶۴ و ۱۲ درصد بالای ۶۴ سال هستند که با این روند در طی ۱۵ سال آینده وارونگی جمعیت سالمند را در استان خواهیم داشت.

به گزارش ایرنا، جمعیت فعلی استان اصفهان ۵ میلیون و ۳۴۹ هزار و ۸۱۸ نفر و نرخ رشد جمعیت استان اصفهان ۱.۳ است. این عدد در کشور ۱.۶ و جایگاه کشوری اصفهان رتبه ۲۵ است.

اخبار مرتبط:
وزیر نیرو: سد کوهرنگ با قاطعیت اجرا و سامانه ۲ تأمین مالی می‌شود
وزیر نیرو: سد کوهرنگ با قاطعیت اجرا و سامانه ۲ تأمین مالی می‌شود

وزیر نیرو گفت: رئیس حوزه زاینده‌رود از فردا در منطقه مستقر و پروژه‌های آب استان اصفهان نیز با قاطعیت پیگیری می‌شود و اساس و محور این دوره از وزارتخانه، رعایت قانون و «حق آبه» است.

نشست وزیر نیرو با نمایندگان کشاورزان استان اصفهان برگزار شد
نشست وزیر نیرو با نمایندگان کشاورزان استان اصفهان برگزار شد

وزیر نیرو در پی مطالبات کشاورزان در بین نمایندگان کشاورزان حاضر و پاسخگوی درخواست‌ها ومطالبات آنها بود.

بررسی مسائل کلان و راهبردی در شورای آموزش و پرورش اصفهان ضروری است
بررسی مسائل کلان و راهبردی در شورای آموزش و پرورش اصفهان ضروری است

استاندار اصفهان گفت: در شورای آموزش و پرورش باید مسائل کلان و راهبردی مطرح و بررسی شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است