کد خبر : 278879
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۲۱ - 10:54
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۵۷ درصد پیشرفت خط انتقال آب به اصفهان

در جلسه ای در خصوص بررسی طرح های انتقال آب به ریاست معاون اول رئیس جمهور گزارشی از میزان پیشرفت پروژه های انتقال آب دریای عمان و خلیج فارس به شرق و فلات مرکزی ایران ارائه و اعلام شد آب دریا تا اوائل سال آینده به اصفهان می‌رسد.

۵۷ درصد پیشرفت خط انتقال آب به اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور در این جلسه با اشاره به اهمیت مسئله آب به عنوان یکی از مؤلفه های قدرت و حاکمیت کشورها در سالهای آینده تأکید کرد: موضوع آب تأثیر اساسی بر معیشت،‌ رفاه و امنیت غذایی مردم دارد و با توجه به دسترسی های ایران به دریا و ساحل در شمال و جنوب کشور و ایجاد یک شبکه انتقال آب سراسری در داخل، بخش بزرگی از مسئله تنش آبی در دولت سیزدهم مرتفع خواهد شد.

به نوشته فارس؛ در این جلسه که وزرای نیرو و صنعت، معدن و تجارت، معاون اجرایی رئیس جمهور،‌ مسئولان دستگاه های مربوطه و مدیران عامل بنگاه های بزرگ اقتصادی کشور حضور داشتند، معاون اول رئیس جمهور از وزرای نیرو و صنعت، معدن و تجارت خواست تا یک طرح جامع برای انتقال آب از دریا در کشور تهیه کنند.

اخبار مرتبط:
شرایط اعزام مشمولان پایه خدمتی تیر ماه اعلام شد
شرایط اعزام مشمولان پایه خدمتی تیر ماه اعلام شد

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان شرایط جدید، اعزام مشمولان پایه خدمتی تیر ماه ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

۱۷ کیلومتر شبکه فاضلاب فرسوده اصفهان در طرح فاینانس چین بازسازی شد
۱۷ کیلومتر شبکه فاضلاب فرسوده اصفهان در طرح فاینانس چین بازسازی شد

مجری طرح فاینانس بازسازی شبکه فاضلاب شهر اصفهان گفت: ۱۷ کیلومتر شبکه فاضلاب فرسوده مرکز شهر اصفهان با ۴۳ میلیون یورو در قالب طرح فاینانس چین بازسازی شد

هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به افزایش گرادیان فشاری (سرعت وزش باد) و احتمال وقوع توفان گردوخاک هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است