کد خبر : 278173
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۷ - 13:17
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سردار وحیدی: اسم اسنپ فود باید اصلاح شود

وزیر کشور در واکنش به سرقت اطلاعات اسنپ فود گفت: سازمان مربوطه اعلام کرده که مذاکره برای بازپس‌گیری اطلاعات را انجام داده البته اسم اسنپ فود باید اصلاح شود، زیرا فود یک کلمه انگلیسی است.

سردار وحیدی: اسم اسنپ فود باید اصلاح شود

به گزارش سایت خبری مدارا: باشگاه خبرنگاران نوشت: وزیر کشور در خصوص هک اسنپ‌فود و اطلاعات شهروندان جزئیات جدیدی را اعلام کرد.

احمد وحیدی، وزیر کشور با اشاره به هک اطلاعات سکوی اسنپ فود بیان کرد: بسیاری از هکر‌ها دست به کلاهبرداری می‌زنند تا بتوانند در برابر فروش اطلاعات پولی را به دست بیاورند.

وحیدی افزود: در خصوص سازمان مربوط یعنی اسنپ فود که البته اسمش هم باید اصلاح شود، زیرا فود یک کلمه انگلیسی است، اعلام کردند که مذاکره برای بازپس‌گیری اطلاعات را انجام داده‌اند.

وزیر کشور ادامه داد: کسانی که اطلاعات شهروندان را در اختیار دارند، حتما باید نسبت به حفاظت از اطلاعات کاربران حساس باشند؛ این جزو ضعف‌هایی بود که در خصوص این سازمان وجود داشته است.

اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم
زاکانی: ۶۰ نقطه زیرزمینی را برای مواقع بحرانی پایتخت شناسایی کرده ایم

شهردار تهران از شناسایی ۶۰ نقطه ایمن زیرزمینی برای مواقع بحران خبر داد و گفت: به طرح اسکان ایمن در زیرزمین در سال‌های پس از جنگ تحمیلی کمتر توجه شد.

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است