کد خبر : 277058
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۰ - 09:07
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت نان در اصفهان وجود ندارد

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت نان در استان وجود ندارد و اگر هم قرار بر افزایش قیمت‌ها باشد، بطور قطع خبر آن در سطح ملی اعلام می‌شود.

هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت نان در اصفهان وجود ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ امید شریفی با اشاره به شایعات منتشر شده در باره افزایش قیمت نان در استان افزود: قیمت نان یارانه‌ای نوع «یک» و «دو» از سال گذشته تاکنون در اصفهان هیچگونه افزایشی نداشته است.

به نوشته ایرنا؛ وی ادامه داد: قیمت نان یارانه‌ای دولتی مُتاثر از سیاست‌های ملی است و تصمیم‌گیری در باره آن نیز در سطح ملی انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با اشاره به بازرسی‌های مُستمر میدانی و سامانه‌ای هوشمند در باره فروش نان در استان اظهار داشت: سامانه‌ای با عنوان «نانینو» برای ساماندهی یارانه گندم، آرد و نان از سال گذشته توسط دولت راه‌اندازی شد که در آن کلیه عملکرد نانوایی‌ها در زمینه قیمت و تراکنش‌ها بصورت روزانه، مستمر، برخط و هوشمندانه ثبت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های نظارتی از جمله بازرسی اصناف و بازرسی جهاد سازمان کشاورزی بعنوان متولی، نظارت‌ را از طریق این سامانه و بطور نقطه‌زنی و دانسته انجام می‌دهند.

شریفی اضافه کرد: تراکنش‌ها یا فروش‌های غیرمتعارف نان از طریق این سامانه گزارش می‌شود و بازرسان بر اساس آن به تخلفات احتمالی رسیدگی می‌کنند.

وی بیان کرد: بازرسی‌های میدانی و سُنتی هم بصورت مُستمر صورت می‌گیرد و مردم می‌توانند شکایات خود را از طریق سامانه ۱۲۴ اعلام کنند که این شکایت‌ها نیز بصورت سامانه‌ای به بازرسان ارجاع و رسیدگی خواهد شد.

به گزارش ایرنا، برغم تاکیدات صورت گرفته در ابتدای سالجاری در باره تغییر نکردن قیمت نان در طول سال، در هفته‌های اخیر شایعاتی در باره افزایش قیمت انواع نان در چند استان بصورت جداگانه در شبکه‌ها و فضای مجازی منتشر شده است.

چهار هزارو۸۰۰ واحد نانوایی ثبت شده و ۲۰ واحد کارخانه تولید آرد در استان اصفهان وجود دارد.

با اینکه ظرفیت تولید آرد کارخانه‌های استان اصفهان یک میلیون و ۲۰۰ هزار تُن است اما آنها بطور میانگین، تنها با ۶۰ درصد از ظرفیت خود فعالیت می‌کنند.

اخبار مرتبط:
انفجار در مدرسه‌ای در اصفهان؛ سه کلاس درس آسیب دید
انفجار در مدرسه‌ای در اصفهان؛ سه کلاس درس آسیب دید

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان از انفجار در مدرسه در اصفهان خبر داد و گفت: سه کلاس درس آسیب دیدند.

فوت یکی از مصدومان انفجار لوله گاز در روستای جلادران
فوت یکی از مصدومان انفجار لوله گاز در روستای جلادران

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از فوت یکی از مصدومان حادثه انفجار لوله گاز در روستای جلادران در محور نائین خبر داد.

بارش‌های اخیر نتوانست نیازهای آبی اصفهان را تأمین کند
بارش‌های اخیر نتوانست نیازهای آبی اصفهان را تأمین کند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: بارش‌های اخیر نتوانسته‌اند نیازهای آبی استان اصفهان را تأمین کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است