کد خبر : 276627
انتشار : 2023/12/27 - 20:11
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

حجاب‌بان‌ها طبق کدام قانون گوشی موبایل مردم را چک می‌کنند؟

خبرنگار ما در پرسشی از یکی از مأموران حاضر در ایستگاه، علت این قبیل اقدامات را در متروی مذکور جویا شد و با این پاسخ مواجه شد که دستور وزارت کشور است و شهرداری تهران نیز در این طرح کمک رسانی می کند.

حجاب‌بان‌ها طبق کدام قانون گوشی موبایل مردم را چک می‌کنند؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛  جماران نوشت: مشاهدات عینی خبرنگار ما از ایستگاه مترو تئاتر شهر تهران که در محدوده مرکزی شهر واقع شده، نشان می دهد برخی حجاب بان ها به این اقدامات دست می زنند: تصویربرداری غیرمجاز با دوربین های جیبی و پایه دار از مردم به بهانه تذکر حجاب، چک کردن گوشی های همراه آنان  بدون مجوز کتبی و عکس برداری از کدهای موسوم به ریجستری همراه، تجسس کوله های پشتی و کیف های دوشی مردم.

شایسته است نیروی انتظامی با وضعیتی که در برخی نقاط شهر تهران در تجسس از گروهی از شهروندان ایجاد کرده است، در پاسخی روشن و منطقی اعلام کند که بر مبنای چه آیین نامه، بخشنامه یا قانونی، وسایل شخصی و خصوصی شهروندان را مورد کاوش قرار می دهد و آن را با نص قانون اساسی تطبیق دهد، تا خدای ناکرده یک قانون شکنی معنادار برای کشف جرم احتمالی رخ ندهد و ابهامات ایجاد شده مبنی بر نقض قانون برای گروهی از مردم مرتفع و حتی تمایل آنها برای همکاری بیشتر با ماموران افزایش یابد.

اخبار مرتبط:
اولین عکس از قاتل ۵ عضو یک خانواده در تهران
اولین عکس از قاتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

اولین عکس از یکی از دو قاتل، قتل عام ۵ عضو یک خانواده در پونک تهران منتشر شد.

تهرانی‌ها بین موقعیت واقعی و GPS گیر افتادند!
تهرانی‌ها بین موقعیت واقعی و GPS گیر افتادند!

اختلال و خطا در موقعیت‌یابی GPS طی روزهای اخیر برای بسیاری از کاربران تهرانی دردسرساز شده است.

اظهارات غیرقابل انتشار یک روحانی درباره حجاب!
اظهارات غیرقابل انتشار یک روحانی درباره حجاب!

ویدیویی از اظهارات یک روحانی درباره موضوع حجاب و نحوه مواجهه با پوشش زنان در فضای مجازی منتشر شده که به دلیل محتوای توهین‌آمیز و طرح ادعاهایی درباره تعرض، امکان بازنشر کامل آن وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است