کد خبر : 275849
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ - 14:50
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

سفر زاکانی با تراموا با مدل احمدی‌نژاد

بنا بر اعلام معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران طراحی روسازی تراموا تمام شد و طرح جامع برای بررسی و تصویب در اختیار وزارت کشور و شورای عالی ترافیک کشور قرار گرفت و چنانچه طرح جامع تایید شود، طی دو هفته آینده این مهم در قالب تفاهم نامه با وزارت دفاع اجرا می‌شود.

سفر زاکانی با تراموا با مدل احمدی‌نژاد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: محسن هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در مورد سرانجام احداث «تراموا» در تهران می‌گوید: طراحی روسازی تراموا را تمام کردیم و از آنجایی که در طرح جامع به این موضوع پرداخته شده است و طرح جامع را نیز برای بررسی و تصویب در اختیار وزارت کشور و شورای عالی ترافیک کشور قرار داده ایم؛ امیدواریم طی دو هفته آینده، طرح جامع تأیید شود که این مهم در قالب تفاهم نامه با وزارت دفاع اجرایی شود.

وی بیان تأکید می‌کند: اگر بتوانیم تأییدیه وزارت کشور برای طرح جامع حمل و نقل را اخذ کنیم؛ با توجه به اینکه مطالعات فاز یک را نیز انجام داده ایم، استارت شروع پروژه تراموا را ظرف یک ماه آینده خواهیم زد.

هرمزی ادامه می‌دهد: سه کریدور برای تراموا در نظر گرفته شده است که احداث این مد حمل و نقل را در مسیر تهرانپارس_آزادی پیگیری می‌کنیم.

معاون شهردار تهران در خاتمه اظهار می‌کند: در مورد احداث تراموا لازم است که در ابتدا مصوبه شورای عالی ترافیک کشور اخذ شود که این مهم ذیل طرح جامع حمل و نقل دیده شده است.

گفتنی است طرح پیشنهاد ساخت تراموا در تهران در گذشته یک بار در زمان دولت محمود احمدی‌نژاد شروع شد و به هیچ نتیجه‌ای هم نرسید.

اخبار مرتبط:
هیچ پروازی‌ تا اطلاع ثانوی در فرودگاه‌های کشور انجام نمی شود
هیچ پروازی‌ تا اطلاع ثانوی در فرودگاه‌های کشور انجام نمی شود

شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد: بر اساس اطلاعیه هوانوردی صادره از طرف سازمان هواپیمایی کشوری، تا اطلاع ثانوی به منظور حفظ ایمنی مسافران، کلیه پروازها در تمامی فرودگاه‌های کشور انجام نخواهد شد.

اطلاعیه دادستانی کل کشور درباره انتشار اخبار مربوط به حمله رژیم صهیونیستی در فضای مجازی
اطلاعیه دادستانی کل کشور درباره انتشار اخبار مربوط به حمله رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

دادستانی کل کشور در بیانیه ای اعلام کرد: فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها از پرداختن به موضوعاتی که امنیت روانی جامعه را مخدوش می‌کند، پرهیز کنند.

قتل هولناک کبری رضایی در پاکدشت؛ کشف جسد مثله‌شده دختر مهاجر افغانستانی پس از ۵۰ روز
قتل هولناک کبری رضایی در پاکدشت؛ کشف جسد مثله‌شده دختر مهاجر افغانستانی پس از ۵۰ روز

حدود ۵۰ روز پیش، کبری رضایی که گفته می‌شود با نام شقایق رضایی نیز شناخته می‌شد از مهاجران جوان افغانستانی ساکن ایران، به‌طور ناگهانی ناپدید شد. تحقیقات پلیس سرنخ‌هایی از محل کار کبری به دست داد؛ جایی که یکی از همکاران مرد او پیش‌تر تلاش‌هایی برای نزدیک شدن به او داشته است. بررسی داده‌های تلفن همراه نشان داد که آخرین سیگنال موبایل کبری، در نزدیکی محل سکونت همین فرد ثبت شده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است