به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: نفر دوم دولت آمریکا با حمایت از سیاستهای دولت جو بایدن درباره جنگ اسرائیل علیه غزه مدعی شد که واشنگتن نگران وضعیت غیرنظامیان فلسطینی است.
«کامالا هریس» معاون رئیسجمهور آمریکا در اظهاراتی ضمن حمایت از مواضع دولت بایدن در جریان جنگ غزه ادعا کرد که نگران شمار بالای جانباختگان فلسطینی در این جنگ است.
او گفت: « اینکه اسرائیل حق دارد بدون هیچ گونه سوال و جوابی همواره از خود دفاع کند، موضع همیشگی ما بوده است».
موضعگیریهای هریس در جریان مصاحبه با خبرگزاری «اماسان بیسی» مطرح شد. او ضمن حمایت از حقوق رژیم صهیونیستی عنوان کرد نحوه اقدامات این رژیم برای دفاع از حق خود بسیار مهم است. وی مدعی شد: «همانطور که قبلتر هم گفته بودم، بر این باورم که فلسطینیهای بیگناه زیادی در غزه کشته شدهاند و دیدگاه ما در مورد این جنگ کاملا روشن است».
هریس همچنین مدعی شد که آمریکا تمام تلاش خود را به کار می برد تا نوار غزه بار دیگر به دست اسرائیل اشغال و میلیونها فلسطینی آواره نشوند.