❮
کد خبر : 275664
انتشار : 2023/12/21 - 13:03
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

جعفرزاده ایمن‌آبادی: قالیباف اگر با پایداری‌چی ها ائتلاف نکند، رأی نمی‌آورد/ دولت هم دارد تلاش می‌کند قالیباف دیگر رئیس مجلس نباشد

نماینده مجلس دهم گفت: پایداری ها می دانند قالیباف اگر وارد ائتلاف با پایداری نشود، رأی نخواهد آورد. از آن طرف اگر آقای قالیباف در انتخابات مجلس رأی نیاورد باید به بازنشستگی فکر کند.

جعفرزاده ایمن‌آبادی: قالیباف اگر با پایداری‌چی ها ائتلاف نکند، رأی نمی‌آورد/ دولت هم دارد تلاش می‌کند قالیباف دیگر رئیس مجلس نباشد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: انتخابات مجلس به فاز اصلی خود یعنی رقابت گروه های سیاسی برای کسب کرسی های بیشتر نزدیک می شود اما این سئوال مطرح است که در نبود اصلاح طلبان، آیا گروه های اصولگرا به ائتلاف می رسند یا خیر.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی درباره ائتلاف بین مجموعه‌های اصولگرا گفت: اصولگرایان قطعا به ائتلاف واحد می رسند و اگر امروز در رسانه ها صحبت از ورود مستقل می کنند و سعی دارند به بزرگنمایی اختلافات شان بپردازند، بیشتر یک بازی است تا سهم بیشتری از ائتلاف را برای خود کنند.

وی طیف تندرو جریان اصولگرا را تمامیت خواه خواند و افزود: اگر جریان اصلاح طلب فعال شود به مثابه هوو عمل خواهد کرد و اصولگراها قطعا روی یک فهرست انتخاباتی نهایتا به توافق می رسند. گرچه این روزها آنها دنبال قدر و سهم هستند اما بالاخره یک شیخوخیتی بین شان اتفاق می افتد و یک فهرست از این اردوگاه بیرون می آید.

این فعال سیاسی درباره احتمال توافق قالیباف و پایداری اظهار کرد: آقای قالیباف هم اکنون به لحاظ عملکردش به عنوان رئیس مجلس در موضع ضعف قرار دارد و دنبال توافق با پایداری است اما برای رسیدن به این هدف نیاز دارد که امتیازات ویژه ای به پایداری بدهد تا حضور خودش را در مجلس آینده حفظ کند.

وی با بیان اینکه به هیچ عنوان نگاه حل مشکلات کشور و مردم در دستورکار پایداری قرار ندارد، افزود: پایداری فقط و فقط به کسب اکثریت کرسی های مجلس می اندیشد. پایداری بیش از یک دهه برای رسیدن به چنین موقعیتی انتظار کشید و به همین راحتی این فرصت را از دست نمی دهد. معتقدم پایداری قدرت را به دست گرفته و بلد است چه طور آن را حفظ کند.

جعفرزاده قهر جریان اصلاحات از انتخابات را اشتباه خواند و گفت: اصلاحات با این کار بستر را برای جریان تند اصولگرایی فراهم کرد تا بتواند به سمت خواسته هایش بتازد. پایداری ها در این دوره برای کرسی ریاست مجلس برنامه دارند و برای شان مهم نیست که حتما قالیباف با آنها ائتلاف کند.

وی افزود: پایداری ها می دانند قالیباف اگر وارد ائتلاف با پایداری نشود، رأی نخواهد آورد. از آن طرف اگر آقای قالیباف در انتخابات مجلس رأی نیاورد باید به بازنشستگی فکر کند بنابراین اگر برای حصول ائتلاف کوتاه نیاید این قدرت را ندارد که وارد مجلس شود. پایداری ها نشان دادند منتظر کسی نمی مانند، آنها روزی از احمدی نژاد عبور کردند و قطعا عبور از قالیباف و امثال قالیباف برای شان راحت تر است.

این نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه دولت در ردشدن کلیات لایحه بودجه بیشتر قالیباف را مقصر می داند، ادامه داد: دولت نیز راغب است که فرد دیگری بر کرسی ریاست مجلس آینده بنشیند چون نیاز دارد که مجلس بیشتر هوای دولت را داشته باشد. حالا مصداقش زیاد مهم نیست که آقاتهرانی باشد یا ذوالنوری؛ مهم آن است که فردی با گرایش جبهه پایداری در آن جایگاه قرار بگیرد.

اخبار مرتبط:
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود

فعال سیاسی و رسانه‌ای، با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: پزشکیان از این تریبون تلاش کرد تصویری روشن از ایران ارائه دهد؛ چرا که ایران جنگ را آغاز نکرده، اما در برابر تجاوز تسلیم نشده است.

کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم
کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم

روزنامه کیهان نوشت: دشمن از جمله تحریک‌کنندگان ترامپ برای حمله به ایران و شرکای جنایت علیه مردم ایران باید ضرر اقتصادی حاصل از اقدام دشمن را جبران کنند مطابق قوانین بین‌المللی هر کشوری که سرزمین خود را در اختیار کشور دیگر (آمریکا و رژیم صهیونیستی) و یا گروه مسلحی قرار دهد تا به کشور ثالث دیگری (ایران) تجاوز نظامی کند، در این تجاوز مشارکت داشته است بنابراین؛ کشورهای حاشیه خلیج فارس به صورت مستقیم مسئول خسارت‌های وارده شده به ایران هستند و مطابق امر ولی فقیه باید غرامت‌های جنگ از این کشورها اخذ شود

بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند
بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند

مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای مخالفت با مذاکره با آمریکا را اعلام کرد: تجربه چند ماه گذشته بار دیگر نشان داد که در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید. ملاک قانونی و راهنمای اساسی است و هر سخن تفرقه افکنانه، ناسنجیده، ناهماهنگ یا مخالف سیاست‌های اعلام شده به ویژه سخنان اخیر درباره رفراندم و صلح شرافتمندانه در برابر تهاجم دشمنی که درمیانه مذاکرات به کشور عزیز ما حمله کرده و به جز تسلیم محض به چیز دیگری راضی نمی‌شود، به معنای تسلیم در برابر دشمن و تشویش افکار عمومی و جرمی نابخشودنی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است