کد خبر : 275183
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۷ - 13:41
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: مردم اصلا نگران نباشند / شرایط در جایگاه‌های سوخت تحت کنترل است

نایب‌رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس در واکنش به اختلال در شبکه توزیع سوخت، گفت: شرایط کاملاً تحت رصد، مدیریت و کنترل است.

نماینده مجلس: مردم اصلا نگران نباشند / شرایط در جایگاه‌های سوخت تحت کنترل است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: «ابراهیم عزیزی» نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره بروز اختلال در شبکه توزیع سوخت اظهار کرد: همان‌طور که برخی از دستگاه‌های مرتبط با موضوع اعلام کردند، خبرها حاکی از اختلال نرم‌افزاری در سامانه هوشمند در برخی جایگاه‌های سوخت است.

وی با تاکید بر اینکه شرایط کاملاً تحت رصد، مدیریت و کنترل است افزود: مجموعه پدافند، تدابیر لازم را برای جلوگیری و کنترل این نوع حوادث پیش‌بینی کرده است و جای هیچ‌گونه نگرانی نیست.

نایب‌رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس بیان کرد: مابقی دستگاه‌های مرتبط با موضوع هم از همان ابتدا که اختلالاتی در جایگاه‌های سوخت ایجاد شده بود، در تلاش بودند تا شرایط در جایگاه‌های سوخت کشور عادی شود و جای هیچ‌گونه دغدغه‌ای برای عرضه و توزیع فراورده‌های سوخت در جایگاه‌ها وجود ندارد.

نماینده مردم شیراز در مجلس گفت: البته این موضوع مسبوق به سابقه است و قبلاً هم به خوبی شرایط کنترل شده و این بار هم همین‌گونه خواهد بود؛ در دقایق و ساعات اولیه، شاهد ازدحام‌هایی در برخی جایگاه‌های سوخت کشور بودیم اما مسلم آن است که کاملاً این موضوع تحت مدیریت و کنترل است.

عزیزی افزود: مجموعه دستگاه‌های مرتبط و پدافند غیر عامل تلاش می‌کنند که هیچ‌گونه خللی در تأمین نیازهای سوختی مردم وارد نشود؛ من از مسئولان ذی‌ربط در حوزه انتخابیه خود یعنی استان فارس گزارش گرفتم و اعلام کردند در برخی از جایگاه‌ها فقط در ساعات اولیه شاهد ازدحام بودیم، اما مشکل به فوریت برطرف شده است.

وی اظهار کرد: مردم بدانند که اگر آرامش خود را حفظ کنند و حتی‌الامکان تا کنترل کامل شرایط به جایگاه‌های سوخت مراجعه نکنند، کمک بزرگی به مسئولان است؛ حتماً مسئولان هم تلاش می‌کنند که مردم هیچ‌گونه دغدغه‌ای برای تأمین سوخت نداشته باشند.

اخبار مرتبط:
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند
قالیباف: دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ تا پایان ۱۴۰۴ توافق کردند

رئیس مجلس شورای اسلامی از توافق دولت و مجلس برای پرداخت کالابرگ الکترونیک تا پایان سال ۱۴۰۴ به طور منظم و بدون وقفه به ۷ دهک جامعه خبر داد.

بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند
بهروز بهزادی: پزشکیان با برنامه وفاق توانست وعده رفع حصر را عملی کند

بهروز بهزادی نوشت: برنامه رفع حصر در دستور کار حسن روحانی رییس‌جمهور پیشین نیز بود ولی مسعود پزشکیان با برنامه وفاق کشور توانست این قدم بزرگ را در کشور بردارد.

دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند
دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند

مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان بیان کرد: به مأمورین انتظامی دستور داده شده تا چنانچه سرنشینان خودرویی اقدام به پرتاب موادمحترقه کنند، سریعاً توقیف و فرد خاطی بازداشت و برایش پرونده کیفری تشکیل شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است