کد خبر : 272944
انتشار : 2023/11/30 - 11:16
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: حجاب‌بان ها باید در همه نقاط مستقر شوند نه فقط در مترو / برخورد با زنان بی‌حجاب قانون نمی‌خواهد

یزدی‌خواه مدعی شد: محدودیت قانونی درباره حضور حجاب بان ها وجود ندارند. حجاب بان ها باید در همه نقاط مستقر شوند نه فقط در مترو.

نماینده مجلس: حجاب‌بان ها باید در همه نقاط مستقر شوند نه فقط در مترو / برخورد با زنان بی‌حجاب قانون نمی‌خواهد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دیدبان نوشت: پرسشی که این‌روزها در شبکه‌های اجتماعی مطرح می‌شود این است که چرا حجاب‌بان‌ها تنها در این دو ایستگاه پرتردد مستقر شده‌اند؟ چرا این افراد در مناطق شمال شهر تهران نیستند و فقط در مکان‌هایی حضور دارند که محل تردد قشر متوسط و پایین جامعه است؟

سید علی یزدی‌خواه عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به این سوال گفت: «این سوال‌ها را باید از مجریان امر بپرسید. در مجموع امر به معروف نباید نقطه‌ای باشد چون امری همگانی و وظیفه همگان است. جزو ارزش‌های دینی ماست، باعث سالم‌سازی محیط اجتماعی می‌شود، راندمان و بهره‌وری را می‌تواند به شدت ارتقا بخشد و از کارهای بیهوده‌ای که باعث هدر رفت امکانات می‌شود جلوگیری می‌کند.»

وی درخصوص اینکه مجری حجاب‌بان‌ها کیست، بیان کرد: «اطلاعی ندارم. باید از شهرداری و مدیریت مترو سوال بپرسید.»

یزدی‌خواه در پاسخ به اینکه چرا باوجود اینکه لایحه حجاب و عفاف هنوز در مجلس تصویب نشده، وزیر کشور چنین بخشنامه‌ای را صادر کرده است، عنوان کرد: «قانون وجود دارد و در حال اصلاح است. ما خلا قانونی نداریم منتهی دارند با شرایط روز آن را بازنگری می‌کنند. ضمن اینکه موضوع شرع مقدس بالاتر از قانون است. در برخورد با زنان بی حجاب و یا بد حجاب شرع مقدس حکم می کند نه قانون! »

عضو هیات رئیسه کمیسیون فرهنگی در خصوص اینکه با مشخص نبودن متولیان حجاب‌بان‌ها اگر اتفاقی مانند مرگ مهسا امینی تکرار شود، مسئولیت آن بر عهده کیست گفت: «این را از متولیان امر بپرسید. امر به معروف وظیفه همگانی است. کسانی که امر به معروف می کنند بر اساس وظیفه دینی و شرعی خود این اقدامات را انجام می دهند. در نظام اسلامی اجرای دستورات دینی در اولویت قرار دارد، ضمن اینکه ما در برخورد با هنجارشکنان دینی قانون مجازات اسلامی داریم داریم.

وی در خصوص دلایل حضور حجاب‌بان ها در برخی ایستگاه های مترو مانند، ولیعصر و انقلاب و انتشار تصاویر آن گفت:  همان طور که وزارت کشور بخشنامه کرده حضور حجاب ‌بان ها بر اساس بخشنامه بوده اینکه چرا در مترو حاضر شده اند را باید از وزارت کشور و ستاد امر به معروف و نهی از منکر بپرسید. ضمن اینکه محدودیت قانونی درباره حضور حجاب بان ها وجود ندارند. حجاب بان ها باید در همه نقاط مستقر شوند نه فقط در مترو. »

اخبار مرتبط:
فارن پالیسی: حمله زمینی تمام عیار به ایران بعید است
فارن پالیسی: حمله زمینی تمام عیار به ایران بعید است

سرهنگ بازنشسته تفنگداران دریایی، مارک کنسیان، که مشاور ارشد در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی (CSIS) است، گفت احتمال عملیات زمینی آمریکا در سرزمین اصلی ایران را «تقریباً صفر» می‌داند و انجام چنین اقدامی را «فوق‌العاده پرریسک» توصیف کرد؛ به‌ویژه با توجه به اینکه تهران نیروهای زمینی‌ای در حدود یک میلیون نفر در اختیار دارد.

پیش بینی علی مطهری درباره آغاز جنگ ایران و آمریکا
پیش بینی علی مطهری درباره آغاز جنگ ایران و آمریکا

بسیار بعید است که درگیری‌های پراکنده به جنگی تمام‌عیار منجر شود.

حمله اوکراین به کشتی‌های حامل تسلیحات ایران
حمله اوکراین به کشتی‌های حامل تسلیحات ایران

زلنسکی مدعی شد اوکراین کشتی‌هایی را در دریای خزر که به زعم او «حامل محموله‌های نظامی» از ایران به مقصد روسیه در حرکت بودند، هدف قرار داده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است