دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: براساس گزارشات رسیده تعداد افراد تذکر لسانی بیش از ۲۸۵۰ نیروی انقلابی و جهادی هستند که فی سبیل الله مشغول به فعالیت هستند.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه براساس گزارشات رسیده تعداد افراد تذکر لسانی بیش از ۲۸۵۰ نیروی انقلابی و جهادی هستند که فی سبیل الله مشغول به فعالیت هستند، خاطرنشان کرد: براساس آخرین گزارشی که چندی پیش به ما دادند، حدود ۲۰۰ هزار تذکر داده بودند. براساس گفته خودشان مشکل بالای ۹۷ درصد افراد با تذکر اولیه حل شده و به درگیری، مشاجره و… نکشیده است.
سخنگوی دولت درباره احتمال افزایش قیمت بنزین گفت: مصوبه دولت این اجازه را داده است که در سه ماه آینده، در صورت رسیدن به جمعبندی، امکان افزایش رقم وجود داشته باشد.
رویترز نوشت: یک مقام ارشد ایرانی روز شنبه گفت نشست میان ایران و کشورهای عربی خلیج فارس که قرار است روز دوشنبه در عمان برگزار شود، فرصتی برای گفتوگو درباره مسائل مختلف، از جمله تنگه هرمز خواهد بود، اما انتظار نمیرود این نشست به امضای توافقی درباره این آبراه تحت محاصره منجر شود.