کد خبر : 271804
انتشار : 2023/11/22 - 13:07
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

سردار وحیدی: ۶۰ تا ۷۰% نماینده‌های رد صلاحیت شده، رابطه خوبی با دولت دارند / مهندسی انتخابات را قبول نداریم

وزیر کشور با اشاره به اتهام دخالت سیاسی دولت در بررسی صلاحیت‌ها گفت: مهندسی انتخابات را به هیچ وجه قبول نداریم؛ ردصلاحیت نماینده‌های مخالف دولت صحت ندارد.

سردار وحیدی: ۶۰ تا ۷۰% نماینده‌های رد صلاحیت شده، رابطه خوبی با دولت دارند / مهندسی انتخابات را قبول نداریم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: احمد وحیدی، وزیر کشور روز چهارشنبه در حاشیه جلسه امروز هیات دولت به سوالات خبرنگاران و اصحاب رسانه پاسخ داد.

اهم سخنان وزیر کشور را بخوانید:

  • درباره اتهام دخالت سیاسی دولت در بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس، مهندسی انتخابات را به هیچ وجه قبول نداریم؛ رد صلاحیت نماینده‌های مخالف دولت صحت ندارد و ۶۰ تا ۷۰ درصد نماینده‌های رد صلاحیت شده، ارتباط خوبی با دولت دارند.
  • تنها از مراجع ۵ گانه گزارش‌هایی داشته‌ایم که آن هم در مراحل بعدی می‌توانند [برای اعتراض] مدارک خود را ارائه دهند.
  • درباره آمار مهاجران افغانستانی و ساماندهی آنها گفت: تعداد اتباع افغان حدود ۵ میلیون نفر برآورد شده است که البته بخشی از مهاجران بدون مجوز هستند که باید برگردانده شوند و عده‌ای هم که مجوز دارند، باید بر اساس چهارچوب‌ها و مجوزهایی مانند مجوز کار، ساماندهی شوند.  این کار در دست اجرا است و برای این افراد دسته از افراد که مجوز دارند، «شناسه‌ یکتا» صادر می شود.
  • {درباره تقیسمات کشوری}: که این موضوع دائمی است و معمولا بررسی های کارشناسی می شود و استان تهران غربی جزو پیشنهاداتی بوده که بررسی شده و سیر مراحل آن در کمیسیون مربوطه است. این موضوع پس از بررسی در کمیسیون ها و تصویب هیات دولت، باید برای تصویب نهایی به مجلس شورای اسلامی ارسال شود.
اخبار مرتبط:
نیویورک تایمز: ایران قصد داشت پاسخ حمله اوکراین را بدهد اما فعلاً منصرف شد
نیویورک تایمز: ایران قصد داشت پاسخ حمله اوکراین را بدهد اما فعلاً منصرف شد

ایران در واکنش به حمله اوکراین به یک کشتی ایرانی، بررسی حمله به یک بندر دریایی در اوکراین را در دستور کار قرار داده بود، اما به گفته مقام‌های ایرانی و غربی، موجی از تلاش‌های دیپلماتیک فعلاً این بحران را آرام کرده است.

تورم تیرماه ۶۶ درصد شد
تورم تیرماه ۶۶ درصد شد

مرکز آمار ایران اعلام کرد: نرخ تورم سالانه در تیرماه ۱۴۰۵ به ۶۶ درصد رسید.

عارف: اختلافات را به صحن دولت بیاورید، نه افکار عمومی؛ وگرنه عزل می‌شوید
عارف: اختلافات را به صحن دولت بیاورید، نه افکار عمومی؛ وگرنه عزل می‌شوید

معاون اول رئیس‌جمهور با هشدار به وزرا و دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد اختلاف‌نظرهای میان دستگاه‌های دولتی باید در صحن دولت و زیر نظر رئیس‌جمهور بررسی و حل‌وفصل شود و هیچ مقام یا دستگاهی حق ندارد با اقدام یک‌جانبه یا رسانه‌ای کردن اختلافات، برخلاف نظر دولت و منافع ملی عمل کرده یا موجب التهاب و نگرانی در جامعه شود. وی تصریح کرد دولت در صورت تخلف، بدون هیچ تعارفی تا عزل عالی‌ترین مقام دستگاه مربوط اقدام خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است