کد خبر : 270486
انتشار : 2023/11/14 - 14:05
دسته‌بندی : سیاسی، برگزیده ها
چاپ

وزارت کشور: تشکل جبهه پیروان ولایت مطلقه فقیه غیرقانونی است

دفتر امور سیاسی وزارت کشور با صدور اطلاعیه‌آی فعالیت دو تشکل «جبهه پیروان ولایت مطلقه فقیه» و «ایران قوی» را غیرقانونی اعلام کرد.

وزارت کشور: تشکل جبهه پیروان ولایت مطلقه فقیه غیرقانونی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: دفتر امور سیاسی وزارت کشور با صدور اطلاعیه‌آی فعالیت دو تشکل «جبهه پیروان ولایت مطلقه فقیه» و «ایران قوی» را غیرقانونی اعلام کرد. در اطلاعیه روز دوشنبه دفتر امور سیاسی وزارت کشور آمده است: با توجه به ضرورت قانونمند فعالیت‌های سیاسی با توجه به قانون «فعالیت احزاب و گروههای سیاسی» ۱۳۹۴ و نقش کمیسیون ماده ۱۰ احزاب به عنوان نهاد فراقوه ای ناظر بر این فعالیت‌ها و با عنایت به اطلاع رسانی‌های مستمر دبیر کمیسیون در خصوص آخرین وضعیت تاسیس، کسب مجوز و … احزاب، نظر به اینکه مکررا در خصوص فعالیت غیرقانونی برخی افراد با عناوین ناصحیح و بدون مجوز با ادعای فعالیت حزبی در استانها به وزارت کشور گزارش واصل شده است (نظیر: مکاتبات با استانداری و دستگاههای اجرایی، برگزاری جلسات حزبی، تاسیس دفاتر حزبی به شکل غیرقانونی و …)، به آگاهی می‌رساند: جبهه و ائتلافی تحت عنوان «جبهه پیروان ولایت مطلقه فقیه» و همچنین حزب «ایران قوی»، فاقد هرگونه مجوز فعالیت از کمیسیون احزاب بوده و بنابراین فعالیت آنها غیرقانونی است.

اخبار مرتبط:
ادعای جدید درباره توافق ایران و آمریکا تکذیب شد
ادعای جدید درباره توافق ایران و آمریکا تکذیب شد

خبر منتشر شده به نقل از آکسیوس در مورد طرح جدید بین ایران و آمریکا صحیح نیست.

بخشایش اردستانی: شاید آمریکا با سرگرم کردن ما به «تنگه هرمز» و «کوه کلنگ»، یک رده از مسئولان را بار دیگر ترور کند
بخشایش اردستانی: شاید آمریکا با سرگرم کردن ما به «تنگه هرمز» و «کوه کلنگ»، یک رده از مسئولان را بار دیگر ترور کند

بخشایش اردستانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: آمریکا شاید یک کار دیگر انجام دهد و آن این است که ما را سرگرم «تنگه هرمز» و «کوه کُلَنگ» کند و یک رده از رهبران و مسئولان ما را بار دیگر ترور کند که این را هم باید در ذهن‌مان داشته باشیم.

لایحه یک فوریتی مقابله با جنایات بین‌المللی در دستور کار مجلس قرار گرفت
لایحه یک فوریتی مقابله با جنایات بین‌المللی در دستور کار مجلس قرار گرفت

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، از تشکیل جلسات صحن علنی مجلس در روزهای این هفته و جزئیات آن خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است