کد خبر : 270485
انتشار : 2023/11/14 - 14:08
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

رشیدی‌کوچی: مجلس بعدی دولت را اذیت می‌کند

اختلافات میان بهارستان و پاستور هر روز آشکارتر می‌شود و با رد صلاحیت برخی نمایندگان توسط هیأت اجرایی وزارت کشور، هر دو قوه شمشیر خود را علیه دیگری تیز کرده‌اند.

رشیدی‌کوچی: مجلس بعدی دولت را اذیت می‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: چنانچه برخی نمایندگان رد صلاحیت‌های اخیر را «انتقام جویی دولت» علیه منتقدانش خاصه منتقدانش در مجلس می دانند. با این وجود معاون رئیسی منتقدان به ردصلاحیت ها را دعوت به متانت می کند و گفته می شود وزیر کشور نیز در جمعی گفته است«فضای انتقادی به فضای انتخاباتی وصل نشود که این کار ممکن است به مشارکت آسیب بزند.»

جلال رشیدی کوچی، نماینده مرودشت، از جمله منتقدان دولت در پارلمان است که از ردصلاحیت ها مصون مانده است او در گفتگویی از جریان خالص سازی روایت می کند که در دولت نیز نفوذ کرده است.

او تاکید دارد؛ «با قاطعیت می‌گویم و شما این خبر را کار کنید و به یادگار از من داشته باشید که هیچ مجلسی مثل مجلس فعلی با دولت همکاری نکرده‌ و نخواهد کرد. به‌ نظرم مجلس بعدی دولت را خیلی اذیت کند.»

اخبار مرتبط:
ادعای یک رسانه اماراتی درباره بسته پیشنهادی ایران به آمریکا
ادعای یک رسانه اماراتی درباره بسته پیشنهادی ایران به آمریکا

یک رسانه اماراتی به نقل از منابعی که آنها را غربی معرفی کرده، مدعی شده است ایران بسته‌ای پیشنهادی برای کاهش تنش با آمریکا ارائه کرده است.

مرکز وابسته به سفارت فرانسه در تهران پلمب شد
مرکز وابسته به سفارت فرانسه در تهران پلمب شد

مرکز آموزشی «CLF» وابسته به سفارت فرانسه در تهران با دستور قضایی پلمب شد.

«طرح سه‌فوریتی خروج از NPT» به چه معناست؟
«طرح سه‌فوریتی خروج از NPT» به چه معناست؟

طرح سه‌فوریتی خروج ایران از معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) به هیئت‌رئیسه مجلس ارائه شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است