کد خبر : 269283
انتشار : 2023/11/07 - 11:00
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

کاخ سفید مدعی شد: چیزی که در غزه رخ می‌دهد، نَسل‌کشی نیست

سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید بامداد سه‌شنبه مدعی شد چیزی که در غزه رخ می‌دهد، نسل‌کشی نیست.

کاخ سفید مدعی شد: چیزی که در غزه رخ می‌دهد، نَسل‌کشی نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛  فارس نوشت: جان کربی هماهنگ‌کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید بامداد سه‌شنبه مدعی شد چیزی که در غزه رخ می‌دهد، نسل‌کشی نیست.

کربی در مصاحبه با شبکه «فاکس‌نیوز»، گفت: ما از نسل‌کشی در غزه حمایت نمی‌کنیم اما از نظر ما چنین چیزی رخ نمی‌دهد و با این توصیف موافق نیستیم.

وی با بیان اینکه آتش‌بس دائمی در نوار غزه صحیح نیست، اظهار داشت: اما وقفه‌های تاکتیکی در جنگ غزه باید در نظر گرفته شود و ما می‌خواهیم این کار را ادامه دهیم.

این مقام آمریکایی گفت: وقفه‌های تاکتیکی در جنگ غزه ایده خوبی است و امیدواریم همتایان اسرائیلی ما اینگونه ببینند.

کربی سپس افزود: هزاران کشته در غزه وجود دارد و ما از اسرائیلی‌ها می‌خواهیم برای کاهش تلفات غیرنظامی مراقب و هوشیار باشند.

اخبار مرتبط:
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان

۹ فروند جنگنده F-۱۶ آمریکایی در حال حرکت به‌سوی عربستان سعودی هستند.

پاکستان تلویحا از جنگ عربستان و یمن کنار کشید
پاکستان تلویحا از جنگ عربستان و یمن کنار کشید

ژنرال «احمد شریف چودری» اظهار کرد که اسلام‌آباد هرگز به دنبال جاه طلبی یا رقابت با سایر کشورها از طریق پیمان مشترک دفاعی (پاکستان، ترکیه و عربستان) نیست و به وضوح می‌گوئیم که این‌ پیمان ماهیت دفاعی دارد.

سفیر اسرائیل در امارات: کویت به توافق ابراهیم می‌پیوندد
سفیر اسرائیل در امارات: کویت به توافق ابراهیم می‌پیوندد

سفیر اسرائیل در امارات مدعی شد که کویت ممکن است طی ۶ ماه آینده به توافق‌های ابراهیم بپیوندد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است