کد خبر : 268876
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۱۳ - 20:19
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

زلنسکی: جنگ در خاورمیانه توجهات را از اوکراین منحرف کرده است

رئیس‌جمهوری اوکراین نسبت به کم‌توجهی غرب نسبت به تهاجم نظامی روسیه به کشورش واکنش نشان داد.

زلنسکی: جنگ در خاورمیانه توجهات را از اوکراین منحرف کرده است

به گزارش سایت خبری مدارا، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین روز شنبه بار دیگر کم‌توجهی غرب نسبت به تهاجم نظامی روسیه به کشورش در پرتو تحولات خاورمیانه را به میان کشید و گفت که درگیری میان اسرائیل و جنبش اسلام‌گرای فلسطینی حماس، توجهات را از جنگ در کشورش منحرف کرده است.

ولودیمیر زلنسکی  این سخنان را  در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی در کی‌یف با حضور اورزولا فُن در لاین، رئیس کمیسیون اروپا ایراد کرد.

خانم فن‌ در لاین برای گفتگو با مقامات اوکراینی بر سر روند الحاق این کشور به اتحادیه اروپا به کی‌یف سفر کرده است.

اخبار مرتبط:
آمریکا تمام بودجه ناتو را قطع می‌کند!
آمریکا تمام بودجه ناتو را قطع می‌کند!

نیویورک‌تایمز نوشته که دولت آمریکا در حال بررسی بودجه پیشنهادی است که در صورت تصویب، «تقریبا تمام بودجه تخصیصی به نهادهای بین‌المللی از جمله سازمان ملل و ناتو» را قطع خواهد کرد.

حماس: اسرائیل مکان حضور اسیر آمریکایی در غزه را بمباران کرد / ارتباط ما با گروه محافظ وی قطع شده و خبری از آنها نیست
حماس: اسرائیل مکان حضور اسیر آمریکایی در غزه را بمباران کرد / ارتباط ما با گروه محافظ وی قطع شده و خبری از آنها نیست

سخنگوی القسام با بیان اینکه ارتش اسرائیل به دنبال خلاص شدن از پرونده اسرای دوتابعیتی در غزه است، گفت که در پی بمباران محل حضور عیدان الکساندر، نظامی اسرائیلی با تابعیت آمریکایی، ارتباط با گروه محافظ وی تاکنون قطع شده و خبری از آنها نیست.

ماریو بارگاس یوسا، رمان نویس مشهور و برنده جایزه نوبل ادبیات درگذشت
ماریو بارگاس یوسا، رمان نویس مشهور و برنده جایزه نوبل ادبیات درگذشت

ماریو بارگاس یوسا، یکی از برجسته ترین نویسندگان اسپانیایی زبان و برنده جایزه نوبل ادبیات اهل کشور پرو روز یکشنبه در سن ۸۹ سالگی درگذشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است