به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمود اعتباری معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به روز جهانی غذا با شعار «آب زندگی است، آب غذا است» اظهار کرد: تامین و تضمین غذای سالم یکی از چالشهای پیش روی جهان است، در کشور ما هم کارگروه سلامت و امنیت غذایی در حال فعالیت است که سلامت انواع مواد غذایی، دارویی، بهداشتی، آشامیدنی را در سطوح تولید، توزیع و عرضه برعهده دارد.
به نوشته فارس؛ وی تصریح کرد: دانشگاههای علوم پزشکی کشور نیز در حوزههای مختلف معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی، مسؤول پایش، تامین و تضمین سلامت کلیه فرآوردههای خوردنی و آشامیدنی در تمامی سطوح هستند.
اعتباری با بیان اینکه یکی از سیاستهای وزارت بهداشت تولید فرآوردههای سالم است، بیان کرد: جامعه با مصرف این فرآوردهها، از ابتلا به بیماریهای غیر واگیر پیشگیری میکند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عنوان کرد: پاسخ به استعلامات تولید هر فرآورده سلامت محور، سنجش کلیه شرایط مرتبط و منابع آلاینده توسط این معاونت مورد بررسی و تایید قرار میگیرد، همچنین فرآوردههای در سطح عرضه برای تضمین سلامتی، مورد آزمایش PMS و نمونه برداری قرار میگیرند.
وی از نظارت و پایش معاونت غذا و داروی دانشگاه بر ۸۸۰ کارخانه و کارگاه تولید مواد غذایی، خوراکی و آشامیدنی در استان خبر داد و گفت: ضمن تایید تک تک این کارخانهها، پروانه معتبر نیز از این معاونت باید دریافت کنند.
اعتباری خاطرنشان کرد: اگر افراد در مصرف غذای سالم، مقدار مصرف و وقت آن دقت کنند، دیگر مبتلا به بیماری و مصرف داروهای مختلف نخواهند بود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به کمبود شیرخشک عنوان کرد: کمبود شیر خشک مربوط به مسائل اقتصادی کشور است، شیر خشک برای شیرخواران سالمی که از شیرمادر محروم هستند مصرف میشود اما در حال حاضر از چرخه طبیعی مصرف خارج شده است و شیر خشکی که برای نوزاد تولید میشود، توسط قنادیها مورد استفاده قرار میگیرد.
وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر شیر خشک در تمام داورخانهها قابل دسترسی است، گفت: از ۲۰ مهرماه شیر خشک بر اساس ثبت مشخصات متقاضی شامل کد ملی و تاریخ تولد نوزاد به متقاضیان داده میشود.