کد خبر : 265495
انتشار : 2023/10/15 - 16:14
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

4 مظنون در ارتباط با قتل داریوش مهرجویی بازداشت شدند / پلیس: قاتلان انگیزه سرقت نَداشتند

آنطور که پلیس با توجه به شواهد احتمال داده، این است که عاملان قتل برای منحرف کردن ماموران اقدام به سرقت از خانه داریوش مهرجویی کرده اند.

4 مظنون در ارتباط با قتل داریوش مهرجویی بازداشت شدند / پلیس: قاتلان انگیزه سرقت نَداشتند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سایت جنایی نوشت: آنطور که پلیس با توجه به شواهد احتمال داده، این است که عاملان قتل برای منحرف کردن ماموران اقدام به سرقت از خانه داریوش مهرجویی کرده اند.

دو فرضیه قوی فعلا برای ماموران مطرح است. اول اینکه عاملان قتل بعد از استوری وحیده محمدی خواه همسر داریوش مهرجویی درباره اینکه فردی او را تهدید کرده است، برای اینکه شناسایی نشوند مرتکب این قتل ها شده اند.

دومین فرضیه این است که فردی بجز عامل تهدید کننده، وقتی متوجه تهدید این زوج شده است از شرایط سوء استفاده کرده و مرتکب قتل شده است. اما وضعیت خانه نشان می دهد عاملان قتل انگیزه سرقت نداشته اند چرا که اشیاء قیمتی زیادی در محل بوده که سرقت نشده است. همچنین کارآگاهان متوجه شده اند که عاملان قتل به مختصات خانه به طور کامل مسلط بوده اند.

پلیس همچنین کارگرانی را که در نزدیکی خانه داریوش مهرجویی بودند، مورد بازجویی قرار داده و آنها هیچ مورد مشکوکی دیده نشده اند و زمان حادثه همگی در همان حوالی مشغول کار روزمره خود بودند.

سردار هداوند رئیس پلیس استان البرز همان دقایق اولیه بعد از گزارش قتل در محل حاضر شده و همچنان در محل حضور دارد و شخصا هدایت پلیس در این پرونده را بر عهده دارد.

دستگیری 4 مظنون

گفته می شود 4 مظنون در قتل داریوش مهرجویی بازداشت شده  اما اعترافی نداشته اند. پلیس در حال تحقیق از آنهاست. همچنین سرنخ های دیگر نیز از سوی پلیس در حال رسیدگی است.

بر اساس اطلاعاتی که خبرنگار جنایی به دست آورده است عاملان جنایت بعد از قتل، آلت قتاله را هم با خود برده و تلاش کرده اند ردی از خود باقی نگذارند.  تحقیقات درباره پیدا کردن اثر انگشت یا هر ردی که بتواند به ماموران کمک کند، همچنان ادامه دارد.

اخبار مرتبط:
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد

فعالان صنفی از رشد ۷۰ تا ۸۰ درصدی قیمت برخی قطعات یدکی، اختلال در ثبت سفارش، توقف کالاها در گمرک و افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل خبر می‌دهند.

افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند

افرادی ناشناس بدون اعلام قبلی، جدول‌ها و باغچه‌های مقابل کافه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است