صداوسیما برای دواطلبان حضور در غزه شمار تماس اعلام کرد / خبرگزاری فارس کمپین تشکیل داد / 12 هزار نفر اعلام آمادگی کردند
خبرگزاری فارس نیز با ایجاد کمپینی به نام «اعزام لشکر داوطلبان مبارزه با صهیونیست به فلسطین» از قول مخاطبانش نوشته بود: از مسئولان خواهشمندیم با اعزام جوانان داوطلب برای جنگ با شیاطین زمینی موافقت نمایند.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ شب گذشته شبکه سیما سهسیما در رخدادی جالب فراخوان مبارزه با اسرائیل را زیرنویش کرد. که در آن از مخاطبان خود میخواهد برای مبارزه با اسرائیل اعلام آمادگی کنند.
پیش از این خبرگزاری فارس نیز با ایجاد کمپینی به نام «اعزام لشکر داوطلبان مبارزه با صهیونیست به فلسطین» از قول مخاطبانش نوشته بود: از مسئولان خواهشمندیم با اعزام جوانان داوطلب برای جنگ با شیاطین زمینی موافقت نمایند.
گفتنی است 5 روز پس از تشکیل این کمپین تاکنون 12046 نفر ثبتنام کردهاند.