کد خبر : 262608
انتشار : 2023/09/18 - 13:06
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

ترامپ: غریزه‌ام به من گفت در انتخابات 2020 تقلب شده!

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا با بیان اینکه تصمیم خود وی بود که بگوید پیروزی در انتخابات سه سال قبل از او دزدیده شد، توضیح داد که غرایزش به او گفتند که در آن انتخابات تقلب شده بود.

ترامپ: غریزه‌ام به من گفت در انتخابات 2020 تقلب شده!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا بدون توجه به در پیش بودن محاکمه خود در دادگاه به دلیل مطرح کردن ادعای تقلب در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰، بار دیگر بر این ادعاها تاکید کرد.

ترامپ در مصاحبه با شبکه «ان‌بی‌سی» با بیان اینکه تصمیم خود وی بود که بگوید پیروزی در انتخابات سه سال قبل از او دزدیده شد، توضیح داد که غرایزش به او گفتند که در آن انتخابات تقلب شده بود.

وی در پاسخ به این سوال که چرا نظرات وکلای کاخ سفید و کارزار انتخاباتی خود مبنی بر شکست در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ را رد کرد، پاسخ داد: «چون آن [اظهارات] را قبول نداشتم».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، این تاجر و سیاستمدار آمریکایی در واکنش به پرونده‌های کیفری متعدد علیه خود در دادگاه‌های آمریکا مدعی شد که نگران خطر زندانی شدن نیست.

ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا نگران خطر صدور حکم حبس است یا خیر، گفت: «به هیچ وجه. من حتی واقعاً به آن فکر هم نمی‌کنم».

وی با ادعای اینکه «جو بایدن» رئیس جمهور کنونی آمریکا در پس تشکیل پرونده‌های کیفری علیه خودش است، افزود که بایدن به دادستان کل آمریکا گفته که «علیه من اتهام‌زنی کند».

اخبار مرتبط:
انفجار یک نفتکش در تنگه هرمز
انفجار یک نفتکش در تنگه هرمز

یک نفتکش متخلف در تنگه هرمز که سیستم راداری خود را خاموش کرده بود، بعد از برخورد با مین منفجر شد.

المانیتور: امارات شریان اقتصادی خود را به دریای عمان منتقل کرده است
المانیتور: امارات شریان اقتصادی خود را به دریای عمان منتقل کرده است

خط‌لوله حبشان-فجیره زمانی صرفاً یک «بیمه‌نامه تنش» تلقی می‌شد، اما در شرایطی که صادرات کویت، عراق و قطر به دلیل انسداد هرمز متوقف شد، همین خط‌لوله مانع از سقوط مالی ابوظبی گردید. فجیره که سال گذشته با وجود رشد اقتصادی ۱۲ درصدی تنها ۱.۷ درصد از تولید ناخالص داخلی امارات را تشکیل می‌داد و به «خواب‌آلوده‌ترین شهر رو به رشد جهان» معروف بود، اکنون با اتصال به شبکه ریلی و جذب سرمایه‌های کلان، در حال تبدیل شدن به اصلی‌ترین هاب ترانزیتی کشور است.

زلنسکی: آماده هستم تا در هر جایی که ترامپ انتخاب کند، توافق صلح با روسیه را امضا کنم
زلنسکی: آماده هستم تا در هر جایی که ترامپ انتخاب کند، توافق صلح با روسیه را امضا کنم

زلنسکی گفته که آماده است تا هر کجا که دونالد ترامپ انتخاب کند، از جمله در دفتر کار کاخ سفید یا محل اقامتش در مارالاگو، توافق صلح با روسیه را امضا کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است