کد خبر : 260749
انتشار : 2023/09/04 - 17:33
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

یک رسانه منتقد دولت «توقیف» شد

سایت «انتخاب» نوشت که هیات نظارت بر مطبوعات دستور توقیف سایت «انتخاب» را صادر کرد.

یک رسانه منتقد دولت «توقیف» شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اکوایران نوشت: انتخاب وابسته به مؤسسه فرهنگی مطبوعاتی انتخاب است. مصطفی فقیهی مدیر مسئول وبگاه انتخاب این سایت را یکی  قدیمی‌ترین و اصلی‌ترین رسانه جریان اعتدال می‌داند.

این پایگاه خبری پس از حادثه هواپیمای اوکراینی در تاریخ ۲۳ دی ماه ۱۳۹۸ برای اولین بار توقیف و پس از مدتی رفع توقیف شد.

حال مجددا امروز خبر توقیف آن منتشر شده است. برخی خبرگزاری‌های حامی دولت نوشتند، این سایت به دلیل اتهام تخلف از قانون مطبوعات و مصوبات شورای عالی امنیت ملی بر اساس تبصره ماده ۱۲ قانون مطبوعات، توقیف و پرونده آن به مرجع قضایی ارجاع شده است.

خبرگزاری فارس هم نوشت: انتخاب به دلیل تخلف از قانون مطبوعات و مصوبات شورایعالی امنیت ملی توقیف و پرونده آن به مرجع قضایی ارجاع شده است.

 

اخبار مرتبط:
ادعای یک رسانه اماراتی درباره بسته پیشنهادی ایران به آمریکا
ادعای یک رسانه اماراتی درباره بسته پیشنهادی ایران به آمریکا

یک رسانه اماراتی به نقل از منابعی که آنها را غربی معرفی کرده، مدعی شده است ایران بسته‌ای پیشنهادی برای کاهش تنش با آمریکا ارائه کرده است.

مرکز وابسته به سفارت فرانسه در تهران پلمب شد
مرکز وابسته به سفارت فرانسه در تهران پلمب شد

مرکز آموزشی «CLF» وابسته به سفارت فرانسه در تهران با دستور قضایی پلمب شد.

«طرح سه‌فوریتی خروج از NPT» به چه معناست؟
«طرح سه‌فوریتی خروج از NPT» به چه معناست؟

طرح سه‌فوریتی خروج ایران از معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) به هیئت‌رئیسه مجلس ارائه شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است