کد خبر : 260733
انتشار : 2023/09/04 - 16:42
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

کرباسچی: عضو جبهه اصلاحات نیستم و نمی‌دانم اصلاح‌طلبان برای انتخابات چه برنامه‌ای دارَند

دبیرکل سابق حزب کارگزاران سازندگی درباره تصمیم نهایی اصلاح‌طلبان برای ورود به انتخابات مجلس دوازدهم گفت: بنده اطلاع ندارم که در نهایت اصلاح‌طلبان با لیست مشترک در انتخابات حضور پیدا می‌کنند یا خیر .

کرباسچی: عضو جبهه اصلاحات نیستم و نمی‌دانم اصلاح‌طلبان برای انتخابات چه برنامه‌ای دارَند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منیبان نوشت: غلامحسین کرباسچی، دبیرکل سابق حزب کارگزاران سازندگی در واکنش به اینکه بسیاری بر این باور هستند که بیانیه اخیر جبهه اصلاحات و رفتارهای آنها حکایت از تحریم انتخابات توسط این جریان دارد، خاطرنشان کرد: اصلاح‌ طلبان انتخابات را تحریم نکردند چراکه اگر می‌خواستند انتخابات را تحریم کنند در بیانیه خود اعلام می‌کردند که در انتخابات اعلام داوطلبی نکنید. بنابراین استنباط بنده این است که اصلاح‌طلبان به دنبال تحریم انتخابات نیستند.

غلامحسین کرباسچی، دبیرکل سابق حزب کارگزاران سازندگی درباره تصمیم نهایی اصلاح‌طلبان برای ورود به انتخابات مجلس دوازدهم گفت: بنده اطلاع ندارم که در نهایت اصلاح‌طلبان با لیست مشترک در انتخابات حضور پیدا می‌کنند یا خیر چراکه عضو جبهه اصلاحات نیستم و از طرفی نمی‌دانم در نهایت اصلاح‌ طلبان به کسانی که از شهرستان‌ها در انتخابات اعلام داوطلبی کردند می‌گویند بمانید یا خیر.

اخبار مرتبط:
ادعای یک رسانه اماراتی درباره بسته پیشنهادی ایران به آمریکا
ادعای یک رسانه اماراتی درباره بسته پیشنهادی ایران به آمریکا

یک رسانه اماراتی به نقل از منابعی که آنها را غربی معرفی کرده، مدعی شده است ایران بسته‌ای پیشنهادی برای کاهش تنش با آمریکا ارائه کرده است.

مرکز وابسته به سفارت فرانسه در تهران پلمب شد
مرکز وابسته به سفارت فرانسه در تهران پلمب شد

مرکز آموزشی «CLF» وابسته به سفارت فرانسه در تهران با دستور قضایی پلمب شد.

«طرح سه‌فوریتی خروج از NPT» به چه معناست؟
«طرح سه‌فوریتی خروج از NPT» به چه معناست؟

طرح سه‌فوریتی خروج ایران از معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) به هیئت‌رئیسه مجلس ارائه شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است