کد خبر : 260575
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۱۲ - 21:36
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

قیمت تخم‌مرغ از مَرز ۵ هزار تومان گذشت

رصد بازار نشان می‌دهد قیمت تخم‌مرغ در چند روز اخیر افزایش پیدا کرده است. در حالی که چند روز پیش در سوپرمارکت‌های مرکز شهر هر عدد تخم‌مرغ ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار تومان بود در حال حاضر به ۴ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است.

قیمت تخم‌مرغ از مَرز ۵ هزار تومان گذشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ همشهری آنلاین نوشت: رصد بازار نشان می‌دهد قیمت تخم‌مرغ در چند روز اخیر افزایش پیدا کرده است. در حالی که چند روز پیش در سوپرمارکت‌های مرکز شهر هر عدد تخم‌مرغ ۳ هزار و ۵۰۰ تا ۴ هزار تومان بود در حال حاضر به ۴ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است. این در حالی است که برخی مغازه‌ها هر عدد تخم‌مرغ را بعضا تا ۵ هزار تومان هم می‌فروشند.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران میهن در پاسخ به اینکه علت افزایش قیمت تخم‌مرغ در روزهای اخیر چه بوده است؟ گفت: ما افزایش قیمت نداشته‌ایم چرا که در نیمه اول سال مصرف تخم‌مرغ کاهش می‌یابد و با کاهش مصرف، واحدهای مرغداری با زیان بسیار زیاد اقدام به تولید می‌کنند یعنی درواقع، در بهار و تابستان تولیدکنندگان ما محصول خود را زیر قیمت مصوب که دولت قبلا اعلام کرده است عرضه می‌کنند. در حال حاضر هم هنوز تخم‌مرغ به قیمت مصوب نرسیده اما نسبت به ماه‌های قبل ضرر و زیان تولیدکننده کمتر شده است.

محمد مرادی با تاکید بر اینکه ما افزایش قیمت نداشته‌ایم و گران‌فروشی هم در کار نیست، گفت: تغییر اندک نرخ‌های الان به سبب افزایش میزان مصرف و همچنین جبران هزینه‌های تولیدکنندگان است و به هیچ وجه گرانفروشی محسوب نمی‌شود.در حال حاضر، قیمت شانه تخم‌مرغ بسته‌بندی ۳۰ عددی در میادین میوه و تره‌بار ۱۰۳ تا ۱۰۵ هزار تومان است.  همچنین، بر اساس نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت هر کیلوگرم تخم‌مرغ غیر بسته‌بندی ۵۴ هزار و ۵۰۰ تومان است. قیمت شانه ۳۰ عددی تخم‌مرغ در سوپرمارکت‌های مرکز شهر هم ۱۲۰ هزار تومان است. در جدول زیر، قیمت تخم‌مرغ‌های بسته‌بندی شده در بازار آمده است.

برند قیمت‌ها به تومان
یامور ۶ عددی ۲۹.۸۰۰
تلاونگ ۶ عددی ۳۳.۰۰۰
آذر آی مرغ ۹ عددی ۴۹.۵۰۰
صمدپور ۱۲ عددی ۶۶.۰۰۰
زرده طلایی ۱۵ عددی ۷۴.۶۰۰
صمدپور ۱۵ عددی ۸۲.۶۰۰
حسام ۲۰ عددی ۹۹.۵۰۰
تلاونگ ۲۰ عددی ۹۸.۰۰۰

انتهای پیام

اخبار مرتبط:
یوسفیان‌ملاء: حقوق ۱۰ میلیونی، مشکل معیشتی کارگر را حل نمی‌کند
یوسفیان‌ملاء: حقوق ۱۰ میلیونی، مشکل معیشتی کارگر را حل نمی‌کند

تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: حقوق 10 میلیون و 300 هزار تومانی، نه تنها مشکل معیشتی کارگر را حل نمی کند بلکه بر مشکلات کارفرما نیز می افزاید، نتیجه آن بحران نیروی انسانی در واحد های تولیدی خواهد بود.

بازار کساد است؛ شاهد تعطیلی واحد‌های صنفی میوه فروشی هستیم؛ میوه فروش دیگر نمی‌تواند مثل گذشته کاسبی کند
بازار کساد است؛ شاهد تعطیلی واحد‌های صنفی میوه فروشی هستیم؛ میوه فروش دیگر نمی‌تواند مثل گذشته کاسبی کند

کارگر گفت: کمبودی در بازار میوه نداریم و در برخی از موارد عرضه بیشتر از تقاضا بوده است. تقاضا خیلی کمتر از عرضه است. هر سال در همین زمان، کسادی بازار اتفاق می‌افتد. مردم اولویت‌های دیگری دارند که چندان به میوه توجه نمی‌کنند. امسال هم ماه رمضان و عید همزمان شده و توجه‌ها به میوه کمتر شده است. امسال کسادی بازار فراتر از سال قبل است. مسلماً افزایش قیمت‌ها هم بی تأثیر نیست، اما علت اصلی هم نیست.

نماینده مجلس: ۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشورمان در حوزه مالی به سمت ارز و طلا رفته‌اند؛ یعنی علناً از حوزه تولید خارج شده‌اند
نماینده مجلس: ۲۰ میلیون نفر از جمعیت کشورمان در حوزه مالی به سمت ارز و طلا رفته‌اند؛ یعنی علناً از حوزه تولید خارج شده‌اند

یک عضو کمیسیون اقتصادی گفت: ، حذف ارز نیما با هدف کنترل رانت موضوع مهمی بود، ولی این حذف نیما باعث شد که ما بازار ارز را از دست بدهیم. بنابراین هدف آقای همتی در بحث کنترل ارز نیما هدف خیری بود ولی منجر به از دست دادن مدیریت بازار ارز و باعث افزایش مشکلات اقتصادی شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است