کد خبر : 259146
انتشار : 2023/08/26 - 12:41
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نقوی‌حسینی: دولت 6ماه بتواند ثبات اقتصادی به وجود آورد، مَردم در انتخابات شرکت می‌کنند

فعال سیاسی اصولگرا مدعی شد: هنوز سطح مشارکت مقبول نیست و لازم است مردم بیشتر برای حضور در پای صندوق های رأی تشویق شوند. معتقدم اگر دولت در 6 ماه آینده بتواند اقدامات اساسی در حوزه اقتصاد انجام دهد یا ثبات اقتصادی به وجود آورد، مردم حس خواهند کرد شرایط در حال بهبود است و این مسئله در سطح مشارکت مردم خیلی تأثیر خواهد گذاشت.

نقوی‌حسینی: دولت 6ماه بتواند ثبات اقتصادی به وجود آورد، مَردم در انتخابات شرکت می‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: سیدحسین نقوی حسینی درباره موضع اصلاح طلبان درباره انتخابات مجلس گفت: گاهی برای ارزیابی میزان حضور جریان های سیاسی در عرصه انتخابات مجلس، تنها لیست 30 نفره تهران ملاک قرار می گیرد که این معیار درستی نیست.

وی افزود: غیر از 30 نفر نماینده مربوط به حوزه انتخابیه تهران، 260 نماینده از سایر حوزه های انتخابیه به مجلس راه می یابند بنابراین باید نگاهی جامع به انتخابات مجلس داشت و تنها بر معادلات رقابت در تهران متمرکز نبود. نیروهای جریان اصلاحات در تمام حوزه های انتخابیه ثبت نام کردند و حضور دارند.

این فعال سیاسی اصولگرا یادآور شد: تنها در حوزه انتخابیه دشت ورامین، 8 فعال سیاسی اصلاح طلب نامدار پیش ثبت نام داشتند بنابراین اصلاح طلبان به طور جدی و گسترده در انتخابات مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کردند.

وی ادامه داد: البته پرشور و رقابتی شدن انتخابات به عوامل مختلفی بستگی دارد. همه منتظرند ببینند در ثبت نام اصلی چه کسانی حضور پیدا می کنند و در نهایت چه نام هایی در فهرست تأییدصلاحیت شدگان خواهد بود.

نقوی با بیان اینکه شاهد رقابت انتخاباتی قابل قبولی خواهیم بود، گفت: معتقدم همه جریانات در عرصه انتخابات نامزد خواهند داشت، حالا ممکن است یک جریانی بگوید «فلانی نامزد اصلی ما بود و تأیید نشد» ولی قطعا یک نامزد دیگر با همان گرایش سیاسی قطعا در آن حوزه انتخابیه تأیید خواهد شد.

وی درباره میزان شکل گیری فضای انتخاباتی در کشور اظهار کرد: هنوز سطح مشارکت مقبول نیست و لازم است مردم بیشتر برای حضور در پای صندوق های رأی تشویق شوند. معتقدم اگر دولت در 6 ماه آینده بتواند اقدامات اساسی در حوزه اقتصاد انجام دهد یا ثبات اقتصادی به وجود آورد، مردم حس خواهند کرد شرایط در حال بهبود است و این مسئله در سطح مشارکت مردم خیلی تأثیر خواهد گذاشت.

 

اخبار مرتبط:
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران

رسانه‌های اسرائیلی از آماده‌باش این رژیم در برابر احتمال واکنش ایران به تحرکات نظامی آمریکا خبر داده‌اند.

فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد
فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد

پس از انتشار اخباری مبنی بر تعطیلی سفارت انگلیس، منابع خبری گزارش کردند که فرانسه نیز به دلیل نگرانی از تنش‌های اخیر، سفارت خود را در تهران تخلیه کرده است.

ترامپ ایران را مسئول حمله به عربستان دانست!
ترامپ ایران را مسئول حمله به عربستان دانست!

ترامپ تهدید کرد ایران را مسئول حمله انصارالله یمن به کشتی‌های تجاری عربستان سعودی دریای سرخ می‌داند و به همین منوال در صورت تکرار شلیک انصارالله به سمت کشتی‌ها، ایران را مجازات خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است