کد خبر : 258082
انتشار : 2023/08/19 - 11:08
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

تولید موشک در دولتِ رئیسی 2 برابر شده است

معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع اعلام کرد تولید موشک ایران در دولت سیزدهم 2 برابر افزایش داشته است. بنابراین، توان نظامی ایران با ساخت موشک‌های جدید در تعداد بیشتر رشد کرده است.

تولید موشک در دولتِ رئیسی 2 برابر شده است
به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: امیر دریادار ستاد مهدی خواجه‌امیری در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه شیراز بیان کرد: ۳۱ مرداد ماه به‌عنوان روز صنعت دفاعی در کشور معرفی شده است از این رو شاهد هستیم که بومی‌سازی و رشد تولیدات صنعت دفاعی در کشور به‌سرعت در حال انجام است؛ به‌گونه‌ای که تولید موشک در کشور دو برابر شده است.
وی افزود: «یکی از مطالبات رهبری در خصوص وزارت دفاع، افزایش توان در تمامی حوزه‌ها است از این رو با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، وزارت دفاع در تلاش است که تمامی مطالبات رهبری به‌صورت ۱۰۰ درصدی محقق شود.»
 
خواجه امیری اضافه کرد: ناوشکن «دنا» یکی از جدیدترین و به‌روزترین تجهیزان نظامی است که توان مقابله با هر تهدیدی را دارا است این در حالی است که با توجه به‌تنوع و نوع تهدیدات در جهت تحریم‌ناپذیری صنعت دفاعی برنامه‌های ویژه‌ای در کشور در حال اجرا است.
 
وی با بیان اینکه تولید محصولات دفاعی در وزارت دفاع در همه عرصه‌ها دنبال می‌شود و برای ایجاد آمادگی رزمی باید توان رزمی را افزایش داد، گفت: «حفظ امنیت ملی، منطق‌های و جهانی اولویت وزارت دفاع است و همواره روی ارتقا تجهیزات کار می‌شود.»
 
خواجه امیری اظهار کرد: علی‌رغم تحریم، خرابکاری صنعتی و حتی جاسوسی هنوز دشمنان نتوانستند جلوی پیشرفت صنایع دفاعی کشور ما را بگیرند.
او تاکید کرد: «دشمن هر روز در تلاش برای آسیب‌رسانی به‌کشور است از این رو نباید توسعه سیستم‌های دفاعی در کشور متوقف شود و وزارت دفاع هر روز در تلاش بوده تا به‌روز ترین تجهیزات نظامی در اختیار نیروهای توانمند جمهوری اسلامی ایران قرار بگیرد.»
 
معاون هماهنگ کننده وزارت دفاع عنوان کرد: «قدرت دفاعی ایران در سطحی است که رزم دریایی، هوایی زمینی، فضایی، بیولوژیکی، سایبری، ترکیبی و … را می‌توانیم به‌بهترین نحو پوشش دهیم.»
وی با بیان اینکه در حوزه ساخت پهپاد جزء معدود کشورهایی هستیم که توان تولید آن را داریم، گفت: «تعامل نظامیان صنعت دفاعی با نخبگان امر مهمی است که از همین‌جا از همه نخبگان این عرصه و دانشگاهیان برای مشارکت در توسعه صنعت دفاعی دعوت به‌عمل می‌آید.»
اخبار مرتبط:
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران
ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران

برخی کشورهای منطقه با هدایت عربستان در تلاش هستند که فوتبال ایران را تعلیق کنن

پزشکیان: حقوق را بالا ‌ببریم، خب تورم هم می‌رود بالا!
پزشکیان: حقوق را بالا ‌ببریم، خب تورم هم می‌رود بالا!

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور فشار برای افزایش حقوق‌ها را از عوامل تورم برشمرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است