کد خبر : 257957
انتشار : 2023/08/17 - 23:17
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

وزارت اطلاعات: 12 نفر را در استان گیلان بازداشت کردیم/ می‌خواستند در سالگرد مهسا «اغتشاش» کنند

اداره ­کل اطلاعات استان گیلان مدعی شد: دو نفر از سرکردگان این تیم تشکیلاتی در دوره­‌های براندازی نرم که توسط سرویس­‌های اطلاعاتی دشمن در خارج از کشور برگزار شده‌­اند آموزش دیده و پس از مراجعت به کشور، ضمن حفظ ارتباط با برگزارکنندگان شناخته شده‌ دوره‌­ها، مبالغ قابل توجهی پول از آن­ها دریافت کرده‌­اند.

وزارت اطلاعات: 12 نفر را در استان گیلان بازداشت کردیم/ می‌خواستند در سالگرد مهسا «اغتشاش» کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  تسنیم نوشت: اداره ­کل اطلاعات استان گیلان اعلام کرد: این تیمِ تشکیلاتی 12 نفره که سابقه‌­ی فعالیت‌­های ضدامنیتی متعددی در اغتشاشات سال گذشته را نیز داراست، با شناسایی و گردآوردن دیگر افراد سابقه‌­دار در آن وقایع و فریب تعدادی از جوانان و متشکل نمودن آن­ها، در حال فراهم آوردن مقدمات اغتشاش و ناامنی در سطح استان گیلان و برخی شهرستان­های استان کردستان بود که تمام اعضای آن در روز چهارشنبه 25 مرداد ماه دستگیر شدند.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: دو نفر از سرکردگان این تیم تشکیلاتی در دوره­‌های براندازی نرم که توسط سرویس­‌های اطلاعاتی دشمن در خارج از کشور برگزار شده‌­اند آموزش دیده و پس از مراجعت به کشور، ضمن حفظ ارتباط با برگزارکنندگان شناخته شده‌ دوره‌­ها، مبالغ قابل توجهی پول از آن­ها دریافت کرده‌­اند.

از نکات قابل تأمل آن است که پول‌های دریافتی از مبادی پیش‌گفته، در پوشش کمک به خانواده‌ی آسیب‌دیدگان وقایع سال گذشته بوده اما در عمل جز درصد اندکی، آنهم برای رعایت پوشش، محل هزینه‌ی مابقی وجوه دریافتی وضعیت نامشخصی دارد که در دست بررسی است.

از دیگر فعالیت­های ضدملّی این گروه، ارتباط مداوم و همکاری با شبکه­ تروریستی – صهیونیستی موسوم به اینترنشنال است. اعضای گروه با فراخوان تعدادی از مرتبطین خود در زمان­ها و مکان­های مشخص شده و انجام رفتارهای هنجارشکن، از آن صحنه‌ها فیلمبرداری کرده و تصاویر تهیه شده را به رسانه‌های معاند ارسال می­‌کردند. علاوه بر آن، به‌­طور سازمان­دهی شده با خانواده‌­های افرادِ متوفی در مقطع اغتشاشات پاییز گذشته (اعم از مرتبط یا غیرمرتبط با آن وقایع) ارتباط برقرار کرده و آن­ها را به انتساب فوت افراد در گذشته به اغتشاشات، و انجام اقدامات اعتراضی و ایذایی در سالگرد درگذشت بستگان خود، تحریک می­‌کردند.

تمام اقدامات ایذایی و ضدامنیتی این تیم مستندسازی و به استحضار مرجع محترم قضایی رسیده است.

روابط عمومی اداره­ کل اطلاعات استان گیلان

اخبار مرتبط:
سوئد از مقامات سفارت ایران خواست تا خاک این کشور را ترک کند
سوئد از مقامات سفارت ایران خواست تا خاک این کشور را ترک کند

وزارت امور خارجه سوئد امروز چهارشنبه اعلام کرد که سفیر ایران را احضار کرده و از یکی از مقامات سفارت ایران در استکهلم خواسته است تا خاک این کشور را ترک کند.

وزیرخزانه‌ داری آمریکا: مذاکرات محرمانه خوبی با چین درباره ایران داشتیم
وزیرخزانه‌ داری آمریکا: مذاکرات محرمانه خوبی با چین درباره ایران داشتیم

اسکات بسنت ادعا کرد: مذاکرات محرمانه خوبی با چین درباره قطع روابط مالی شان با ایران داشتیم.

سامانه دریافت گزارش درباره ایرانیان مخالف نظام از دسترس خارج شد
سامانه دریافت گزارش درباره ایرانیان مخالف نظام از دسترس خارج شد

وب‌سایت سامانه امنیتی-اطلاعاتی «علاج» که روز گذشته رونمایی و معرفی شد، از دسترس خارج شده است. این سامانه روز گذشت برای رصد،شناسایی و گزارش دهی ایرانیان مخالف نظام در خارج از کشور معرفی و به‌عنوان ابزاری برای پایش فعالیت ایرانیان خارج از کشور مطرح بود از دسترس عموم خارج شده و به اصطلاح ( suspended.) شده است. این وبسایت بخش‌هایی برای دریافت، گردآوری و گزارش دهی مخالفان نظام اطلاعاتی در اختیار کاربران قرار می‌داد. در حال حاضر وب‌سایت «علاج» قابل دسترسی نیست و مشخص نیست این وضعیت موقت است یا این پایگاه به‌طور کامل تعطیل شده است

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است