کد خبر : 253837
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۲۷ - 18:25
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

موسوی‌لاری: به اصلاح‌‌طلبان اِجازه ورود به انتخابات را نمی‌دَهند

وزیر کشور دولت اصلاحات می‌گوید: در حال حاضر مردم از کل ماجرا اعم از اصلاح‌طلب و اصول‌گرا عصبانی هستند اما اگر قرار باشد مردم روزی به انتخابات روی خوشی نشان بدهند به اصلاح‌طلبان روی خوش نشان می‌دهند نه دیگران.

موسوی‌لاری: به اصلاح‌‌طلبان اِجازه ورود به انتخابات را نمی‌دَهند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منیبان نوشت: عبدالواحد موسوی لاری، وزیر کشور دولت اصلاحات، ضمن ارزیابی شرایط فعلی برای برگزاری انتخابات مجلس دوازدهم گفت: بنده بر این باور هستم که اصول‌گرایان و اصلاح‌طلبان شرایط لازم برای حضور در انتخابات را ندارند.‌ جریان های اصیل اصول‌گرایی مانند جامعه روحانیت، جامعه مدرسین، حزب موتلفه اسلامی، جامعه مهندسین اسلامی و در مجموع گروه‌هایی که تشکل‌های اصول‌گرایی هستند هیچ کدام فرصتی برای حضور ندارند.

یک جریان محدود و کوچک تصمیم‌ گیر همه اقدامات انتخابات را در دست گرفته است

او افزود: از طرفی هم به اصلاح‌ طلبان اجازه ورود به انتخابات نمی‌دهند لذا در شرایطی که اصول‌گرایان فرصت حضور ندارند و از طرفی به اصلاح‌ طلبان اجازه ورود نمی‌دهند یک جریان محدود و کوچک تصمیم‌ گیر همه اقدامات انتخابات از رسیدگی به صلاحیت‌ها تا تدوین قانون انتخابات را در دست خودش گرفته است.

جبهه پایداری نوک پیکان جریان تندرو است

موسوی لاری در واکنش به اینکه منظور شما از جریان کوچکی که همه اقدامات انتخابات را در دست گرفته جبهه پایداری است، تصریح کرد: می‌توان گفت که جبهه پایداری نوک پیکان این جریان تندرو است اما پشت صحنه آنها جریانات دیگری وجود دارد.

موقعیت حکومتی اصولگرایان با آمدن پایداری‌ها تقریباً متزلزل شده است.

وزیر دولت اصلاحات در واکنش به اینکه چرا اصول‌گرایان اصیل فرصت حضور در انتخابات را ندارند؟ اظهار کرد: پایداری‌ها به غیر از خودشان به هیچ‌کس فکر نمی‌کنند، در مقابل اصول‌گرایان هم سال‌هاست پایگاه اجتماعی مردمی خود را از دست دادند و موقعیت حکومتی آنها با آمدن پایداری‌ها تقریباً متزلزل شده است. در حقیقت پایداری‌ها نسبت به اصول‌گرایان احساس بی‌نیازی می‌کنند و احتیاج نمی‌بینند که اصول‌گرایان را در جریانات خود شریک کنند.

حرف اخیر باهنر با هیچ منطقی جور در نمی‌آید

موسوی لاری در واکنش به اظهارات اخیر باهنر مبنی بر اینکه هر کسی در انتخابات شرکت نکند از نظام خارج است، متذکر شد: نمی‌دانم چرا باهنر چنین اظهاراتی داشته است. او سال گذشته طی گفتگویی بسیار متین مشکلات را ریشه‌یابی کرده بود و گفته بود یکی از مشکلات کشور نظارت استصوابی شورای نگهبان است. به نظر می‌رسد باهنر این حرف را برای خودش سنگین تلقی کرده و خواسته به نوعی آن اظهارنظر خود در مورد شورای نگهبان را جبران کند وگرنه حرف اخیر باهنر با هیچ منطقی جور در نمی‌آید. در حقیقت او چه کاره است که چنین نظری بدهد، باهنر نمی‌تواند از طرف حاکمیت نظر بدهد چراکه در حاکمیت نیست و نه از طرف جریان‌های سیاسی می‌تواند حرفی بزند چراکه او تنها بخشی از جریان اصول‌گرایی است، نه همه اصول‌گرایی. بنابراین تردید است که باهنر روی حرفی که زده خیلی خوب فکر کرده باشد.

این چهره اصلاح‌طلب در توضیح اینکه اجازه نمی‌دهند اصلاح‌طلبان وارد انتخابات شوند، اظهار کرد: بنده نمی‌گویم اصلاح‌طلبان وارد انتخابات نمی‌شوند بلکه اجازه ورد به آنها را نمی‌دهند. بنده همیشه گفتم اصلاح‌طلبان صندوق رأی را داور نهایی تلقی می‌کنند به شرط اینکه صندوق رای وجود داشته باشد و انتخابات معنای خود را داشته باشد. واقعیت امر این است که اصلاح‌طلبان از انتخابات رویگردان نیستند اما وقتی انتخابات فاقد هویت خودش شده باشد دیگر معنا ندارد که بگوییم می‌آییم یا نمی‌آییم.

اگر حاکمیت روال سال ۹۸ را پیش بگیرد انتخابات فاقد وجاهت است

موسوی لاری در واکنش به اینکه بنابراین در مورد شرایط انتخابات با حجاریان موافق هستید، خاطرنشان کرد: خیر، نظر بنده چیز دیگری است. به این معنی که از نظر بنده اگر بخواهیم برای انتخابات سه ضلع در نظر بگیریم، یک ضلع مردم هستند، ضلع دیگر حاکمیت و ضلع سوم شامل نهادهای مدنی می‌شود. منظور از نهادهای مدنی جریان‌ها اعم از اصول‌گرا و اصلاح‌طلب، مردم هم عامه مردم، حاکمیت هم کسانی که برگزار و تنظیم‌ کننده مسائل انتخابات هستند. اگر حاکمیت روال سال ۹۸ را پیش بگیرد انتخابات فاقد وجاهت خود است. انتخابات امری از پیش تعیین شده است اگر قرار است تغییر خاصی شود این تغییر از حالا باید اعمال شود که مردم رغبت داشته باشند. مردم سال ۹۸ به این نتیجه رسیدند که انتخابات بلاموضوع است.

اصلاح‌طلبان پایگاه مردمی خود را دارند اما نه مثل گذشته

وزیر کشور دولت اصلاحات با تاکید بر اینکه اصلاح‌طلبان پایگاه مردمی خود را حفظ کردند، افزود: اصلاح‌طلبان پایگاه مردمی خود را دارند اما نه مثل گذشته. در حال حاضر مردم از کل ماجرا اعم از اصلاح‌طلب و اصول‌گرا عصبانی هستند اما اگر قرار باشد مردم روزی به انتخابات  روی خوشی نشان دهند به اصلاح‌طلبان روی خوش نشان می‌دهند نه دیگران.

انتخابات مجلس خبرگان بین گروه خاص می‌چرخد

موسوی لاری با اشاره به انتخابات مجلس خبرگان که همزمان با انتخاب مجلس دوازدهم برگزار می‌شود، یادآور شد: در روی همان پاشنه می‌چرخد و بین گروه خاصی می‌چرخد.

اخبار مرتبط:
حسن خجسته: درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند/ چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
حسن خجسته: درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند/ چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟

نامزد انتخابات مجلس دوازدهم گفت: در موضوع زنان همیشه گفته‌ام که در طول تمام این سال‌ها می‌شود ادعا کرد که درباره زنان، مردان تصمیم گرفته‌اند.

کاندیداهای اشتراکی شانا و اُمنا چه کسانی هستند؟
کاندیداهای اشتراکی شانا و اُمنا چه کسانی هستند؟

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در مرحله دوم درحالی هفته آینده برگزار خواهد شد که در ۵ لیست انتخاباتی ارائه شده، اشتراک کاندیدای ۱۰۰ درصد وجود ندارد.

روحانی خطاب به شورای نگهبان: تا چند روز دیگر مستندات ردصلاحیتم دریافت نشود، علیرغم ابهامات فراوان نامه شورا، پاسخ به آن را منتشر می کنم
روحانی خطاب به شورای نگهبان: تا چند روز دیگر مستندات ردصلاحیتم دریافت نشود، علیرغم ابهامات فراوان نامه شورا، پاسخ به آن را منتشر می کنم

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن روحانی با گذشت ۵۲ روز از نامه خود به شورای نگهبان و عدم دریافت مستندات مکتوب دلایل ردصلاحیت در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، نامه دیگری به این شورا ارسال کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است