کد خبر : 239307
انتشار : 2023/04/16 - 13:29
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

سعید آقاخانی: سریال «نون خ» دو بار ممیزی می‌شود/ شرمنده ایم

سریال «نون خ» پس از یک هفته تعطیلی از امشب (یکشنبه) با پخش قسمت جدید روی آنتن می‌رود. شامگاه شنبه ـ ۲۶ فروردین ماه ـ هم خلاصه ۱۴ قسمت قبلی پخش شد.

سعید آقاخانی: سریال «نون خ» دو بار ممیزی می‌شود/ شرمنده ایم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: سعید آقاخانی ـ کارگردان مجموعه «نون خ» ـ از ممیزی این سریال به هنگام قرار گرفتن در پلتفرم وابسته به صداوسیما ـ تلوبیون ـ خبر داد و از این بابت از بیننده هایش عذرخواهی کرد.

اما سعید آقاخانی ـ کارگردان و بازیگر نون خ ـ که به ندرت درباره این مجموعه اظهار نظری می‌کند، در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نسبت به ممیزی «نون خ ۴» برای قرار گرفتن در پلتفرم «تلوبیون» واکنش نشان داد. به گفته وی این ممیزی‌ها بدون اطلاع گروه سازنده اتفاق می‌افتد و باعث سردرگمی مخاطب شده است.

آقاخانی نوشته است: «ممیزی موضوع جالبیه که خودش می‌تونه دستمایه کار‌های کمدی خوبی شه، ولی خب نمیشه بهش پرداخت. علی الحساب این رو خدممتون عرض می‌کنم که سریال نون خ بعد از ممیزی‌های تلویزیون برای پخش در «تلوبیون» مجددا و بدون اجازه ما توسط خود تلویزیون ممیزی شدید میشه که همین باعث شده پرش‌های شدیدی در طول قسمت ها به وجود بیاید و کسانی که از تلوبیون میبینن قطعا دچار سردرگمی میشن. به هر حال شرمنده ایم.»

طبق اعلام اخیر مرکز تحقیقات صداوسیما «نون خ ۴» پربیننده‌ترین سریال نوروزی معرفی شده است.

اخبار مرتبط:
سیروس مقدم در جشنواره فیلم ۱۰۰ از جزئیات، استوری‌بورد و تجربه‌های فیلمسازی گفت
سیروس مقدم در جشنواره فیلم ۱۰۰ از جزئیات، استوری‌بورد و تجربه‌های فیلمسازی گفت

سیروس مقدم، کارگردان سینما و تلویزیون، در کارگاه «صدراه» پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰، با تأکید بر اهمیت جزئیات در روایت تصویری، نقش استوری‌بورد در پیش‌تولید و تجربه‌های خود از فیلمسازی را تشریح کرد.

دومین روز جشنواره فیلم ۱۰۰ زیر سایه حضور فیلمسازان و مخاطبان
دومین روز جشنواره فیلم ۱۰۰ زیر سایه حضور فیلمسازان و مخاطبان

دومین روز پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در حالی در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شد که حضور پررنگ فیلمسازان، هنرمندان و علاقه‌مندان به سینمای کوتاه، فضای جشنواره را شلوغ و پرتحرک کرده بود.

داوودنژاد: فیلم کوتاه می‌تواند بهترین ورودی برای سینمای حرفه‌ای باشد
داوودنژاد: فیلم کوتاه می‌تواند بهترین ورودی برای سینمای حرفه‌ای باشد

علیرضا داوودنژاد، کارگردان، تهیه‌کننده، بازیگر و نویسنده سینما، در کارگاه «صدراه» پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰، با اشاره به ویژگی‌های فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای، این قالب را فرصتی برای تمرین روایت، قاب‌بندی و درک زمان دانست

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است