کد خبر : 238018
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۱۷ - 13:18
چاپ

دانش‌آموز دختر ۹ساله در مدرسه، لای حفاظ پنجره کلاس خفه شد

دختر ۹ ساله ای که در ساختمان یکی از مدارس ابتدایی مشهد گیر افتاده بود، هنگام خروج از لابه لای حفاظ پنجره کلاس، به طرز دلخراشی جان باخت.

دانش‌آموز دختر ۹ساله در مدرسه، لای حفاظ پنجره کلاس خفه شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خراسان نوشت: دختر ۹ ساله ای که در ساختمان یکی از مدارس ابتدایی مشهد گیر افتاده بود، هنگام خروج از لابه لای حفاظ پنجره کلاس، به طرز دلخراشی جان باخت.

این حادثه تاسف بار روز گذشته در بخش احمدآباد مشهد در حالی رخ داد که در ساعت ۱۱:۴۵ زنگ تعطیلی مدرسه ابتدایی در روستای جنبددراز به صدا درآمد و همه دانش آموزان مدرسه را ترک کردند.

هنوز دقایقی از تعطیلی مدرسه نگذشته بود که دانش آموز ۹ ساله ای به نام «زهرا- و» به خاطر آورد یکی از لوازمش را در کلاس جا گذاشته است.او سراسیمه به مدرسه بازگشت و به داخل کلاس رفت اما در این لحظه، مدیر از مدرسه خارج شد و درهای مدرسه را قفل کرد. از سوی دیگر دختر دانش آموز با برداشتن لوازمش، قصد خروج از ساختمان را داشت که با قفل در مواجه شد. این  دختر که حدود ۲ ساعت در مدرسه گیر افتاده بود با فریاد تلاش کرد تا راه نجاتی بیابد اما زمانی که متوجه شد کسی صدایش را نمی شنود به سمت حفاظ های پنجره رفت و سعی کرد خود را نجات دهد. او ابتدا پاها و پیکرش را از لای حفاظ رد کرد اما ناگهان تعادل خود را از دست داد و با آویزان شدن از پنجره، گردنش لای حفاظ گیر کرد و بدین ترتیب بر اثر انسداد راه تنفسی جان خود را از دست داد.

پدر و مادر «زهرا» که از تاخیر وی نگران شده بودند پس از پرس و جو از همکلاسی های وی، به طرف مدرسه به راه افتادند و با دیدن پیکر آویزان دخترشان، هراسان و مضطرب به سمت پنجره دویدند، آن ها با سنگ و هرچه دم دست شان بود حفاظ های آهنی را کج کردند و پیکر دختر بچه را در حالی به مرکز بهداشت شهر ملک آباد رساندند که دیگر او علایم حیاتی نداشت. دقایقی بعد با گزارش این حادثه تکان دهنده به قاضی ویژه قتل عمد مشهد، بی درنگ قاضی «محمود عارفی راد» عازم روستای جنبددراز شد و به تحقیق در این باره پرداخت. اگرچه بررسی های مقدماتی از یک حادثه تلخ حکایت می کرد اما باز هم به دستور قاضی شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، گروهی از کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی و همچنین پزشک قانونی در مدرسه ابتدایی حضور یافتند و به تحقیقات کارشناسی پرداختند.

در ادامه رسیدگی به این پرونده و با دستور مقام قضایی ، خانم مدیر مدرسه که «الف- ک» نام دارد به اتهام قصور و سهل انگاری در حالی بازداشت شد که مدعی بود هنگام خروج از مدرسه به همه کلاس ها سرزده و دانش آموزی را ندیده است! بررسی های بیشتر در این باره همچنان ادامه دارد.

 

 

*عکس تزیینی است

اخبار مرتبط:
۱۵۰۰ زلزله ناشی از انفجار در ۱۲ روز حمله اسرائیل به ایران!
۱۵۰۰ زلزله ناشی از انفجار در ۱۲ روز حمله اسرائیل به ایران!

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی در گفت‌وگو با «اعتماد» خبر داد که در طول حملات 12 روزه اسراییل به ایران و همچنین به دنبال حمله امریکا به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان در همین مدت، حدود 1500 انفجار ناشی از اصابت بیش از 3400 پرتابه در شهرهای محل حملات اتفاق افتاده که به تعداد انفجارها، حداقل 1500 زمین‌لرزه در محل انفجار رخ داده است.

پنجشنبه هوای تهران خنک می‌شود
پنجشنبه هوای تهران خنک می‌شود

پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که تا روز پنجشنبه هفته جاری هوای این استان با ۴۴ درجه سانتی‌گراد، گرم اما از اواخر هفته کاهش نسبی دما برای کلانشهر تهران پیش‌بینی شده است.

شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در حمله اسرائیل به ایران
شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در حمله اسرائیل به ایران

وزیر آموزش و پرورش از شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در حملات رژیم اسرائیل به ایران خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است