کد خبر : 236770
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۰۳ - 00:10
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

تنفس هوای “پاک” در سه شهر خوزستان

طبق اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، هوای امروز سه شهر خوزستان در وضعیت "پاک" بوده است.

تنفس هوای “پاک” در سه شهر خوزستان

بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور امروز (۲ فروردین ماه) طبق شاخص ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون، هوای اندیمشک، شوشتر و ماهشهر در شرایط “پاک” بوده است.

شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه نیوساید اهواز نیز ۶۳، در ایستگاه استانداری خوزستان در اهواز ۶۱ و در ایستگاه اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان در اهواز نیز ۵۶ و در ایستگاه آبادان ۶۲ میکروگرم بر مترمکعب بوده بنابراین هوای این شهرها در وضعیت “قابل قبول” بوده است.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط:
پیرمرد ۱۲۰ ساله‌ی حامی پزشکیان در انتخابات درگذشت
پیرمرد ۱۲۰ ساله‌ی حامی پزشکیان در انتخابات درگذشت

معاون راهبردی رئیس‌جمهور، درگذشت پیرمردی که بر دوش فرزندش پای صندوق رأی حاضر شد و به مسعود پزشکیان رأی داد را تسلیت گفت.

زمین لرزه ۵.۶ ریشتری خوزستان را لرزاند
زمین لرزه ۵.۶ ریشتری خوزستان را لرزاند

زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر صبح امروز با مرکزیت هفتگل، باعث لرزش اغلب مناطق استان شد. بر اساس اعلام سایت لرزه نگار کشور این زمین لرزه صبح چهارشنبه در ساعت ۷:۳۲ دقیقه در عمق ۱۰ کیلومتری از سطح زمین رخ داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است