کد خبر : 234905
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۱۶ - 09:26
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

اعلام جرم قوه قضائیه در ماجرای مسمومیت‌ها علیه زیبا کلام، کیانیان، شرق و هم‌میهن

دادستان تهران گفت: علیه مدیران مسئول رسانه‌های هم‌میهن، رویداد ۲۴ و شرق و اشخاصی از جمله آذر منصوری، صادق زیبا کلام و رضا کیانیان اعلام جرم صورت گرفته است.

اعلام جرم قوه قضائیه در ماجرای مسمومیت‌ها علیه زیبا کلام، کیانیان، شرق و هم‌میهن

به گزارش سایت خبری مدارا؛ باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: در پی دستور رئیس قوه قضاییه در رابطه با لزوم صیانت از امنیت روانی مردم و خانواده‌ها و برخورد با نشر دروغ و شایعات بی اساس در رابطه با موضوع بدحالی های اخیر، دادستان تهران از تشکیل دو شعبه ویژه در دادسرای تهران برای رسیدگی به این موضوع از روز گذشته خبر داد.

دادستان تهران با اشاره به دستور رئیس دستگاه قضا گفت: کسانی که به نشر دروغ و شایعات اقدام کنند و فضای امنیت روانی شهروندان و خانواده‌های عزیز را تهدید نمایند، مورد رصد دستگاه‎های امنیتی، انتظامی و قضایی قرار دارند و برخورد قاطع و قانونی در انتظار آن‌ها خواهد بود.

وی با اشاره به افرادی که در فضای مجازی اقدام به التهاب آفرینی در این موضوع می‎کنند، گفت: متاسفانه برخی چهره‌های معروف و رسانه‌های مکتوب و برخط، به جای انتشار اطلاعات صحیح و دقیق، اقدام به انتشار ادعا‌هایی خلاف واقع و کاملا دروغ کرده اند که حقیقتا موجب تشویش اذهان عمومی شده است و قاعدتا دستگاه قضائی وظیفه دارد با این دست دروغ پراکنی‌ها برخورد قانونی کند.

صالحی با اشاره به تشکیل پرونده قضایی برای تعدادی از این افراد و رسانه‌های متخلف در دادستانی تهران طی یک هفته گذشته بیان کرد: با شایعه پراکنی‎ ها و دروغ پردازی‌ها در این حوزه برخورد قانونی خواهد شد.

وی افزود: در یک هفته گذشته علیه مدیران مسئول رسانه‌های هم‌میهن، رویداد ۲۴ و شرق و همچنین اشخاصی از جمله آذر منصوری، صادق زیبا کلام و رضا کیانیان اعلام جرم صورت گرفته و پرونده قضایی در این رابطه تشکیل شده است.

دادستان تهران همچنین درخصوص آخرین اقدامات انجام شده برای کشف علت بدحالی و عوامل احتمالی دخیل در این حوادث گفت: در این رابطه دستگاه‌های نظامی، انتظامی، امنیتی و قضایی کشور به صورت جدی و شبانه روزی در حال بررسی موضوع هستند.

دادستان تهران تاکید کرد: براساس دستور رهبر معظم انقلاب و تاکیدات رئیس قوه قضاییه، در صورت احراز عمدی بودن حادثه مسمومیت‌های دانش آموزان در مدارس، به صورت قاطع و طبق مقررات با عوامل این وقایع برخورد خواهیم کرد.

اخبار مرتبط:
پیج اینستاگرام صادق بوقی مسدود شد / اتهام: رقص
پیج اینستاگرام صادق بوقی مسدود شد / اتهام: رقص

حساب اینستاگرام صادق بوقی به دلیل تولید محتوای مجرمانه مسدود شد.

آخرین وضعیت جوی کشور اعلام شد
آخرین وضعیت جوی کشور اعلام شد

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مخاطرات وضع هوا، بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، گفت: شنبه (۱۸ آذر) با ورود سامانه بارشی به کشور در استان‌های واقع در غرب، شمال غرب و نیز در گیلان و ارتفاعات البرز غربی و مرکزی، بارش باران، در برخی مناطق رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط کوهستانی و سردسیر بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

وکیل دادگستری: مجازات «تتلو » می تواند اعدام باشد
وکیل دادگستری: مجازات «تتلو » می تواند اعدام باشد

وکیل پایه یک دادگستری گفت: جرم‌هایی که تتلو در ترکیه مرتکب شده است در ایران قابل پیگیری است و نیاز به شاکی خصوصی ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است