کد خبر : 232784
انتشار : 2023/02/23 - 22:27
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

بالگرد حامل وزیر ورزش ثبت سازمان هواپیمایی نبود

مدیرکل بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه بالگرد حامل وزیر ورزش ثبت سازمان هواپیمایی نیست، گفت: تیم بررسی سوانح سازمان آماده همکاری با هلال احمر است.

بالگرد حامل وزیر ورزش ثبت سازمان هواپیمایی نبود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسن رضایی فر اظهار کرد: براساس اطلاعات اولیه ، حدود  ساعت ۱۶ بعدازظهر امروز یک بالگرد  هلال احمر که حامل ۱۶ سرنشین ( ۴ خدمه و ۱۲ مسافر) از جمله  وزیر

ورزش و جوانان‌ و از ایستگاه هلال احمر کرمان به پرواز درآمده بوده هنگام فرود در ورزشگاه چمن شهر بافت استان کرمان به موانع برخورد دچار سانحه می شود.

وی افزود: خبرهای اولیه نشان می دهد که بعضی از سرنشینان مجروح شده و به بیمارستان انتقال داده شدند ولی آمار دقیق باید توسط هلال. احمر اعلام شود.

وی تصریح کرد: این بالگرد برای هلال احمر بوده و به ثبت هواپیمایی کشوری نیست، ولی تیم بررسی سازمان هواپیمایی کشوری آماده همکاری با هلال احمر است.

اخبار مرتبط:
نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!
نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!

در فهرست دعاهای فردی که ادعا می‌کند با دعاخوانی‌اش می‌تواند حاجات افراد را برآورده کند، انواع‌ و اقسام خواسته‌ها و حاجات گنجانده شده و با قرار دادن آنها ذیل عناوین «هفت‌نرخی»، «شش‌نرخی»، «پنج‌نرخی»، «چهارنرخی» و...‌ اگر تمایل دارند خاص‌ترین دعاهای حضرت استاد شامل حالشان شود باید هزینه بخش هفت‌نرخی‌ها را پرداخت کنند.

اولین عکس از قاتل ۵ عضو یک خانواده در تهران
اولین عکس از قاتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

اولین عکس از یکی از دو قاتل، قتل عام ۵ عضو یک خانواده در پونک تهران منتشر شد.

تهرانی‌ها بین موقعیت واقعی و GPS گیر افتادند!
تهرانی‌ها بین موقعیت واقعی و GPS گیر افتادند!

اختلال و خطا در موقعیت‌یابی GPS طی روزهای اخیر برای بسیاری از کاربران تهرانی دردسرساز شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است