کد خبر : 232668
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۴ - 10:01
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

زمین‌لرزه با شدت ۷.۳ ریشتر شرق تاجیکستان را لرزاند

مرکز لرزه‌نگاری اروپا - مدیترانه (EMSC) گزارش داد که دقایقی پیش زمین لرزه‌ای به بزرگی ۷.۱ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) منطقه‌ای در ۵۹ کیلومتری غرب شهر «مرغاب» واقع در شرق تاجیکستان را لرزانده است.

زمین‌لرزه با شدت ۷.۳ ریشتر شرق تاجیکستان را لرزاند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مرکز لرزه‌نگاری اروپا – مدیترانه (EMSC) گزارش داد که دقایقی پیش زمین لرزه‌ای به بزرگی ۷.۱ دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) منطقه‌ای در ۵۹ کیلومتری غرب شهر «مرغاب» واقع در شرق تاجیکستان را لرزانده است.

به گزارش خبرگزاری‌ها، شبکه تلویزیون دولتی چین نیز اعلام کرد که زمین‌لرزه‌ای به‌شدت ۷.۳ ریشتر در منطقه مرزی بین سین‌کیانگ این کشور و تاجیکستان رخ داده است. این زلزله در منطقه کم‌جمعیت که توسط کوه‌های سر به فلک کشیده پامیر احاطه شده، رخ داده است.

تاکنون اخبار بیشتری درباره این زمین لرزه و خسارات و تلفات احتمالی آن گزارش نشده است.

ویدئوهایی از این زمین‌لرزه در رسانه‌ها منتشر شده است که شدت آن و وحشت مردم را به تصویر کشیده است.

اخبار مرتبط:
تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند
تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند

بر اثر وقوع سیل ناگهانی و ویرانگر در مرکز ایالت تگزاس، شمار جان‌باختگان به دست‌کم 91 نفر رسیده و بیش از 30 نفر دیگر همچنان مفقود هستند.

خودکشی وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین
خودکشی وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین

سرویس فوریت‌های اضطراری روسیه در بیانیه‌ای از خودکشی «رومن استاروویت»، وزیر سابق حمل و نقل این کشور خبر داد.

مقام ارشدحماس: کنترل ۸۰% غزه را از دست دادیم
مقام ارشدحماس: کنترل ۸۰% غزه را از دست دادیم

بی‌بی‌سی در گزارشی به نقل از یک مقام امنیتی حماس نوشت: این گروه حدود ۸۰ درصد از کنترل خود بر نوار غزه را از دست داده و اکنون طایفه‌های مسلح در حال پر کردن این خلأ هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است