کد خبر : 232436
انتشار : 2023/02/22 - 05:05
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

سیستم کمک ناوبری فرودگاه اهواز عملیاتی شد

مدیر کل فرودگاه های خوزستان گفت: سامانه کمک ناوبری جدید (ILS) فرودگاه اهواز عملیاتی و به بهره‌برداری رسید.

سیستم کمک ناوبری فرودگاه اهواز عملیاتی شد

سید مهدی رزاز در جمع خبرنگاران بیان‌کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی استان خوزستان در فصل‌های مختلف سال و وقوع پدیده‌های طبیعی از جمله (مه و ریزگردها) نیاز به تهیه سامانه جدید احساس می‌شد که با همکاری استانداری خوزستان و شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران دستگاه مربوطه خریداری و در اختیار فرودگاه اهواز قرار گرفت.

وی ادامه‌داد: پس از انجام عملیات سیویل ورک سامانه، عملیات نصب آنتن‌های دو سرباند (لکولایزر و گلایدپس) با تلاش شرکت فرودگاه‌ها و فرودگاه اهواز در ایام سخت کرونا، با سرعت و موفقیت قابل توجهی نصب و به پایان رسید و پروژه وارد مراحل جانبی دیگر از عملیات نصب دستگاه شد.

مدیرکل فرودگاه شهید سپهبد قاسم سلیمانی اهواز به عملیات تسطیح محوطه مقابل آنتن های دستگاه اشاره‌کرد و افزود: در شرایطی که استان خوزستان درگیر پدیده مه گرفتگی شدید و بارش‌های بی‌سابقه بود عملیات محوطه سازی و تسطیح با تلاشی بی‌وفقه و شبانه روزی انجام شد تا هرچه سریعتر بتوان شرایط فرودگاه را جهت خدمت رسانی به مسافران به حالت عادی بازگرداند.

وی افزود: با همه شرایط سختی که در انجام این پروژه وجود داشت در پایان پس از انجام مراحل تنظیمات دستگاه و انجام موفقیت آمیز عملیات وارسی پروازی، دستگاه کمک ناوبری جدید(ILS) فرودگاه اهواز عملیاتی اعلام شد و به بهره‌برداری رسید.

سامانه کمک ناوبری (ILS)قدیمی در سال ۱۳۸۱ در این فرودگاه نصب شد که به دلیل قدمت دستگاه و نبود قطعات یدکی جمع آوری و دستگاه جدید با تکنولوژی بالاتر تهیه و بر روی باند ۳۰ جایگزین دستگاه قبلی شد.

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است