کد خبر : 232218
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - 17:30
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

یک اقتصاددان: ماشین چاپ پول از کنترل خارج شده‌است

یکی از اقتصاددان‌ها با اشاره به روند صعودی نرخ ارز گفت ماشین چاپ پول از کنترل خارج شده‌است.

یک اقتصاددان: ماشین چاپ پول از کنترل خارج شده‌است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: به گفته علی فراقی کارشناس اقتصادی در برهه زمانی قرار داریم که نرخ ارز به صورت افسار گسیخته‌ای در حال بالا رفتن است، موردی که ناگزیر به تجربه آن هستیم و ماشین چاپ پولی که به جای کاهش سرعت انگار دیگر ترمز آن مدت هاست از کنترل خارج شده و یکی پس از دیگری بازارهای مختلف را دستخوش تغییرات می‌کند.

باین کارشناس اقتصادی تشریح کرد: هرچند قبل تر نسبت به رشد ناگزیر بازار سرمایه صحبت شده بود ولی زمانی که این حجم از پول را مشاهده می‌کنیم که در دیگر بازارها قله‌ها را یکی پس از دیگری فتح می‌کند و عملاً هم برای فرار از تورم افسارگسیخته موجود است بهترین راه ممکن می‌تواند بازار سرمایه باشد.

فراقی اضافه کرد: برای راهکار حال حاضر بازار که دلار ۴۹ هزارتومانی و سکه ۲۹ میلیون تومانی را لمس کردیم با توجه به عدم اعتماد موجود در حال حاضر بازار سرمایه ولی با وجود این سیل عظیم بهترین راهکار فرستادن پالس های مثبتی از این بازار است زیرا ناچارا نقدینگی موجود به دنبال تحمیل خود است و چه بسا بهتر وارد صنایع، شرکت‌ها و تولید کنندگان شود تا عملاً در بازارهایی که صرفاً در انتها نتیجه معقول نخواهند داشت.

اخبار مرتبط:
یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم واریز شد
یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم واریز شد

یارانه اردیبهشت ماه دهک‌های اول تا سوم به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان برای هر نفر واریز شد

وزیر نیرو: کمبود برق فنی نیست / ناترازی برق ریشه در کاهش سرمایه‌گذاری دارد
وزیر نیرو: کمبود برق فنی نیست / ناترازی برق ریشه در کاهش سرمایه‌گذاری دارد

وزیر نیرو با اشاره به ظرفیت بالای استان کرمانشاه در حوزه تولید برق، گفت: ناترازی برق در کشور به‌دلیل ضعف فنی نیست، بلکه ناشی از کمبود سرمایه‌گذاری در این بخش است.

مقام بانک مرکزی: برای حذف صفر پول ملی مصمیم؛ پیچیدگی‌ها را در نظر گرفتیم
مقام بانک مرکزی: برای حذف صفر پول ملی مصمیم؛ پیچیدگی‌ها را در نظر گرفتیم

مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی بیان کرد: حذف چهار صفر از پول ملی، با وجود مطالعات گسترده و تصویب‌های قانونی، همچنان در گرو آماده‌سازی زیرساخت‌های اجرایی و عزم ملی برای اجراست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است