کد خبر : 231637
انتشار : 2023/02/18 - 05:05
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

پروژه فولادسازی شرکت فولاد اکسین هفته جاری کلنگ‌زنی می‌شود

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی از اجرای طرح فولادسازی در شرکت فولاد اکسین که از سال ۱۳۸۴ همزمان با تاسیس این شرکت قرار بود راه اندازی شود، خبر داد.

پروژه فولادسازی شرکت فولاد اکسین هفته جاری کلنگ‌زنی می‌شود

مجتبی یوسفی اظهارکرد: این طرح، ضمن ایجاد اشتغال ۲ هزار نفر به طور مستقیم، زنجیره ارزش در شرکت فولاد اکسین اهواز را نیز تکمیل می کند.

وی با بیان اینکه پویایی صنعت فولاد، نیازمند اجرای طرح های توسعه ای است، ضمن قدردانی از ترکی مدیرعامل صندوق بازنشستگی، از حمایت مجلس و ادامه پیگیری ها برای تحقق این طرح خبرداد و گفت: خواستار تسریع اجرای آن در کوتاه ترین زمان هستیم.

این طرح در حالی کلنگ زنی می شود که با پیگیری های مستمر یوسفی در دو سال و نیم گذشته و جلسات متعدد با مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور، اجرایی خواهد شد.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است