کد خبر : 231637
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۲۹ - 05:05
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

پروژه فولادسازی شرکت فولاد اکسین هفته جاری کلنگ‌زنی می‌شود

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی از اجرای طرح فولادسازی در شرکت فولاد اکسین که از سال ۱۳۸۴ همزمان با تاسیس این شرکت قرار بود راه اندازی شود، خبر داد.

پروژه فولادسازی شرکت فولاد اکسین هفته جاری کلنگ‌زنی می‌شود

مجتبی یوسفی اظهارکرد: این طرح، ضمن ایجاد اشتغال ۲ هزار نفر به طور مستقیم، زنجیره ارزش در شرکت فولاد اکسین اهواز را نیز تکمیل می کند.

وی با بیان اینکه پویایی صنعت فولاد، نیازمند اجرای طرح های توسعه ای است، ضمن قدردانی از ترکی مدیرعامل صندوق بازنشستگی، از حمایت مجلس و ادامه پیگیری ها برای تحقق این طرح خبرداد و گفت: خواستار تسریع اجرای آن در کوتاه ترین زمان هستیم.

این طرح در حالی کلنگ زنی می شود که با پیگیری های مستمر یوسفی در دو سال و نیم گذشته و جلسات متعدد با مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور، اجرایی خواهد شد.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط:
پیرمرد ۱۲۰ ساله‌ی حامی پزشکیان در انتخابات درگذشت
پیرمرد ۱۲۰ ساله‌ی حامی پزشکیان در انتخابات درگذشت

معاون راهبردی رئیس‌جمهور، درگذشت پیرمردی که بر دوش فرزندش پای صندوق رأی حاضر شد و به مسعود پزشکیان رأی داد را تسلیت گفت.

زمین لرزه ۵.۶ ریشتری خوزستان را لرزاند
زمین لرزه ۵.۶ ریشتری خوزستان را لرزاند

زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۶ ریشتر صبح امروز با مرکزیت هفتگل، باعث لرزش اغلب مناطق استان شد. بر اساس اعلام سایت لرزه نگار کشور این زمین لرزه صبح چهارشنبه در ساعت ۷:۳۲ دقیقه در عمق ۱۰ کیلومتری از سطح زمین رخ داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است