کد خبر : 230691
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۲۴ - 08:58
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۶ شهر اصفهان در وضعیت زرد کرونا / ۱۸ شهر در شرایط آبی است

تعداد شهرهای با وضعیت زرد کرونا در استان اصفهان به ۶ شهر رسید.

۶ شهر اصفهان در وضعیت زرد کرونا / ۱۸ شهر در شرایط آبی است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت در زمینه رنگ بندی شهرهای کشور در خصوص شیوع کرونا، از وز یکشنبه ۲۳ بهمن ماه ۶ شهرستان استان اصفهان در وضعیت زرد و ۱۸ شهرستان نیز در وضعیت آبی کرونا ثبت شده است.

به نوشته مهر؛ بر این اساس شهرستان‌های اردستان، اصفهان بوئین میاندشت، چادگان، فریدن، آران و بیدگل، برخوار، بوئین میاندشت، تیران و کرون، خمینی شهر، خوانسار، خور و بیابانک، شاهین شهر، گلپایگان، لنجان، نجف آباد، کاشان، شهرضا و فلاورجان در وضعیت آبی کرونا ثبت شده است.

شهرستان‌های سمیرم، مبارکه، نائین، نطنز، فریدونشهر و دهاقان نیز در وضعیت زرد و نسبتاً پرخطر کرونا ثبت شده است.

گفتنی است هنوز هیچ شهرستانی در استان در وضعیت سفید کرونا قرار نگرفته است.

اخبار مرتبط:
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت
کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از فوت کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر خبر داد.

افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان
افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان

فاز نخست نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور با ظرفیت ۱۲۰ مگاوات، با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است