کد خبر : 230337
انتشار : 2023/02/11 - 14:53
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

اژه‌ای: عفو عمومی رهبری موجب وحدت و انسجام می‌شود

رئیس قوه قضائیه در حاشیه حضور در مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: فرمان عفو عمومی رهبر معظم انقلاب موجب وحدت و همبستگی بیشتر مردم خواهد شد.

اژه‌ای: عفو عمومی رهبری موجب وحدت و انسجام می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛  حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه در حاشیه برگزاری مراسم جشن 22 بهمن در تهران با بیان اینکه روزهای خدا باید زنده نگه داشته شود و مردم در طول 44 سال گذشته شعائر الهی را زنده نگه داشتند، اظهار داشت: مخالفان و دشمنان جمهوری اسلامی تمام تلاش خود را کردند تا بگویند مردم در صحنه نیستند، اما امروز می‌بینیم که مردم اعم از زن و مرد و کوچک و بزرگ با شور و ایمان در صحنه حضور دارند.

به نوشته تسنیم، وی خاطرنشان کرد: مردم امروز به خیابان‌ها آمده‌اند تا نشان دهند میثاق خودشان را با امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری تجدید کردند و نسبت به ارزش‌ها و دین حساس هستند.

رئیس دستگاه قضا خطاب به دشمنان عنوان کرد: آن‌ها بدانند که اقدامات و دشمنی‌هایشان راه به جایی نخواهد برد.

محسنی اژه همچنین در خصوص فرمان عفو رهبری بیان داشت: این اقدام رهبر معظم انقلاب موجب وحدت و همبستگی بیشتر مردم خواهد شد. آن کسانی هم القائات دشمن آن‌ها را به اشتباه انداخته بود، متوجه شدند. آن‌ها توجه دارند که به دشمنان بفهمانند که مسیر خود را انتخاب کرده‌اند و اگرچه معترض باشند به اسلام پشت نخواهند کرد.

اخبار مرتبط:
ابراز نگرانی شهباز شریف درباره تشدید تنش در خلیج فارس
ابراز نگرانی شهباز شریف درباره تشدید تنش در خلیج فارس

دفتر نخست‌وزیری پاکستان اعلام کرد شهباز شریف نگرانی عمیق خود را در مورد تشدید تنش در منطقه خلیج فارس ابراز کرده است.

فرانسه کاردار سفارت ایران را احضار کرد
فرانسه کاردار سفارت ایران را احضار کرد

وزارت امور خارجهٔ فرانسه از احضار کاردار سفارت ایران در پاریس به این وزارتخانه خبر داد؛ این احضار درپی ادعای بازداشت کارکنان سفارت فرانسه در تهران انجام شده است.

سپاه پاسداران: نظامیان آمریکایی در حمله سپاه به مجتمع الرکبان در اردن کشته شدند
سپاه پاسداران: نظامیان آمریکایی در حمله سپاه به مجتمع الرکبان در اردن کشته شدند

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از کشته نظامیان آمریکایی در حمله سپاه به مجتمع الرکبان در اردن خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است