کد خبر : 229372
انتشار : 2023/02/06 - 14:05
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

ادعای جالب نماینده مجلس درباره انتخابات‌های آتی/ تقوی: با صراحت اعلام می‌کنیم غرب گرایان دیگر روی کار نخواهند آمد

یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه «برای آینده ایران و روی کار آمدن غرب‌گرایان امید بسته بودند اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم و مجلس یازدهم امیدشان ناامید شد»، تاکید کرد: با صراحت اعلام می‌کنیم غرب گرایان دیگر روی کار نخواهند آمد.

ادعای جالب نماینده مجلس درباره انتخابات‌های آتی/ تقوی: با صراحت اعلام می‌کنیم غرب گرایان دیگر روی کار نخواهند آمد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدرضا تقوی، نماینده تهران و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در جلسه روز دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ مجلس در تذکری گفت: از عفو حکیمانه و پدرانه رهبر انقلاب به مناسبت ایام دهه فجر که شادی سالگرد پیروزی انقلاب را دو چندان کرد تقدیر و تشکر می‌کنم.

به نوشته ایسنا، وی افزود: سخنان جامع مقام معظم رهبری در دیدار با فعالان اقتصادی نکته‌های مهمی را متذکر شدند؛ در این زمینه به هیئت رئیسه تذکر می‌دهم بخش‌هایی که مجلس باید دنبال کند را، پیگیری کنند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی در تذکر دیگری به دولت‌های غربی اظهار کرد: دولت‌های غربی که در اغتشاشات اخیر به طور علنی وارد شدند و دست‌شان را به خون فرزندان ملت آلوده کردند، هشدار می‌دهیم تلاش‌های مذبوحانه خود را کنار بگذارند. آنها برای آینده ایران و روی کار آمدن غرب‌گرایان امید بسته بودند اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم و مجلس یازدهم امیدشان ناامید شد و لذا دیوانه وار پا روی همه قوانین بین‌المللی گذاشتند؛ با صراحت اعلام می‌کنیم غرب گرایان دیگر روی کار نخواهند آمد.

تقوی در تذکر دیگری تأکید کرد: گویا مدیرکل آژانس بین‌المللی هسته‌ای در آستانه سفر به ایران است به این جناب تذکر می‌دهیم که شما در نقش همان مدیرکل آژانس عمل کنید نه در نقش یکی از وزرای دولت غاصب، کودک کش و جنایتکار نتانیاهوی جلاد.

اخبار مرتبط:
ابراز نگرانی شهباز شریف درباره تشدید تنش در خلیج فارس
ابراز نگرانی شهباز شریف درباره تشدید تنش در خلیج فارس

دفتر نخست‌وزیری پاکستان اعلام کرد شهباز شریف نگرانی عمیق خود را در مورد تشدید تنش در منطقه خلیج فارس ابراز کرده است.

فرانسه کاردار سفارت ایران را احضار کرد
فرانسه کاردار سفارت ایران را احضار کرد

وزارت امور خارجهٔ فرانسه از احضار کاردار سفارت ایران در پاریس به این وزارتخانه خبر داد؛ این احضار درپی ادعای بازداشت کارکنان سفارت فرانسه در تهران انجام شده است.

سپاه پاسداران: نظامیان آمریکایی در حمله سپاه به مجتمع الرکبان در اردن کشته شدند
سپاه پاسداران: نظامیان آمریکایی در حمله سپاه به مجتمع الرکبان در اردن کشته شدند

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از کشته نظامیان آمریکایی در حمله سپاه به مجتمع الرکبان در اردن خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است