کد خبر : 228856
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۵ - 13:20
دسته‌بندی : سیاسی، اسلاید
چاپ

هاشمی طبا: حتی اگر مجلس هم از رئیس جمهور سئوال بپرسد، اتفاقی نمی افتد

فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: حتی اگر مجلس هم از رئیس جمهور سئوال بپرسد، اتفاقی نمی افتد. فقط آقای رئیسی به صحن علنی مجلس می آید، توضیحاتی می دهد و بعد هم می رود.

هاشمی طبا: حتی اگر مجلس هم از رئیس جمهور سئوال بپرسد، اتفاقی نمی افتد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سید ابراهیم رئیسی آنقدر در ۱۸ ماه گذشته به توجیه ضعف های دولتش پرداخت تا آنکه صبر جمعی از نمایندگان لبریز شد و جمع آوری امضا برای طرح سئوال از رئیس جمهور را کلید زدند اما کارشناسان با توجه به تجارب طرح سئوال از رئیس جمهور معتقدند «از این اقدام نمایندگان آبی گرم نمی شود».

مصطفی هاشمی طبا در گفتگو با نامه نیوز درباره میزان اثرگذاری طرح سئوال از رئیس جمهور گفت: در زمان دولت آقای روحانی هم می گفتم «تصور آنکه رئیس جمهور نباید به مجلس بیاید و درباره نحوه اداره کشور به سئوال نمایندگان پاسخ دهد»، حرف بی خودی است.

وی افزود: رئیس جمهور باید به مردم و نمایندگان مجلس توضیح دهد اما برخی موضوع سئوال از رئیس جمهور را آنقدر بزرگ می کنند که آدم فکر می کند، طرح این موضوع یک تابو است. البته این کار فایده ای به آن معنی ندارد اما ایرادی ندارد که رئیس جمهور بیاید درباره سئوالات و ابهامات مردم و نمایندگان آنها در مجلس توضیح دهد و شفاف سازی کند.

این فعال سیاسی یادآور شد: البته باید این حقیقت را درنظر داشت که با طرح سئوال از رئیس جمهور مشکلی حل نمی شود چون حل مسئله با سئوال و جواب اتفاق نمی افتد بلکه در قالب اخذ تصمیمات جدی برای بهبود وضع اداره کشور محقق خواهد شد. رهبر معظم انقلاب اخیرا از تشدید وضع تورمی در کشور انتقاد کرد. علت هم به این بر می گردد که وقتی دولت لایحه بودجه به مجلس می دهد «نمایندگان نیز توقعاتی از دولت دارند که بر کسری بودجه می افزاید، نتیجه کسری بودجه هم افزایش نرخ تورم است.

هاشمی طبا ادامه داد: مجلس اگر نظر و طرحی برای اداره کشور دارد براساس واقعیات نقاط قوتش را اعلام کند چون در وضعیت کنونی می بینیم تمام مصوبات مجلس در جهت منفی عمل می کند. با این اوصاف حتی اگر مجلس هم از رئیس جمهور سئوال بپرسد، اتفاقی نمی افتد. فقط آقای رئیسی به صحن علنی مجلس می آید، توضیحاتی می دهد و بعد هم می رود.

اخبار مرتبط:
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه

مسعود پزشکیان در جلسه ارزیابی و جبران خسارات جنگ بر ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد.

ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند
ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند

معصومه ابتکار نوشت: «باید» اول، در مورد رسانه ملی است که سال‌ها با سیاست‌های یکطرفه، صداهای متنوع را نادیده گرفته و اکنون در اداره طیف خاصی هست. اگرچه این روزها تغییراتی در آن مشاهده می‌شود، ولی این اتفاق در دوران‌های دیگری هم به صورت مقطعی و کوتاه رخ داد، اما به سرعت فراموش شد و حتی با برنامه‌هایی که چنین رویکردی داشتند، برخورد شد. در حالی که توجه به تنوع دیدگاه‌های مردم و گوناگونی سلایق از اهمیت بسیاری برخوردار است و صدا و سیما باید به نحوی عمل کند که مرجعیت ملی خود را بازیابی و اعتماد‌سازی کند.

تخت‌روانچی: هیچ تاریخی برای بازگشت احتمالی به مذاکرات توافق نشده است
تخت‌روانچی: هیچ تاریخی برای بازگشت احتمالی به مذاکرات توافق نشده است

معاون وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگویی با تاکید بر حق ایران برای غنی‌سازی اورانیوم به منظور اهداف صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود، بیان کرد که دولت آمریکا در صورت تمایل به ازسرگیری مذاکرات با ایران باید موضع شفافی درباره نفی حملات متجاوزانه بیشتر به ایران اتخاذ کند تا اعتمادسازی لازم برای تداوم روند دیپلماتیک انجام شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است