کد خبر : 227544
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۸ - 16:54
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اقتصادی
چاپ

اعضای هیات مولدسازی چه کسانی هستند؟

«هیات عالی مولدسازی» بر اساس مصوبه جدید، ۷عضو دارد: «محمد مخبر» معاون اول رییس‌جمهوری، «احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد، «احمد وحیدی» وزیر کشور، «مهرداد بذرپاش» وزیر راه، «مسعود میرکاظمی» رییس سازمان بودجه و برنامه، یک نماینده از طرف رییس مجلس و یک نماینده از طرف رییس قوه قضاییه. دبیرخانه و مجری مصوبات این هیات نیز وزارت اقتصاد تعیین شده است.

اعضای هیات مولدسازی چه کسانی هستند؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «هیات عالی مولدسازی» بر اساس مصوبه جدید، ۷عضو دارد: «محمد مخبر» معاون اول رییس‌جمهوری، «احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد، «احمد وحیدی» وزیر کشور، «مهرداد بذرپاش» وزیر راه، «مسعود میرکاظمی» رییس سازمان بودجه و برنامه، یک نماینده از طرف رییس مجلس و یک نماینده از طرف رییس قوه قضاییه. دبیرخانه و مجری مصوبات این هیات نیز وزارت اقتصاد تعیین شده است.

«شناسایی کامل اموال غیر منقول دولت و تعیین تکلیف آنها ظرف مدت حداکثر یک سال با استفاده از روش‌های مختلف از جمله واگذاری و فروش اموال مازاد و مولدسازی با مشارکت بخش خصوصی» یکی از این اختیارات این هیات است. این مصوبه تاکید دارد «تمامی دستگاه‌های متولی اموال فوق‌الذکر مکلف به اجرای مصوبات این هیات هستند» و در ادامه برای عدم اجرای آن هم مجازات تعیین کرده است: «افرادی که از اجرای دقیق و کامل دستورات هیات سر باز زنند یا در اجرای آن ممانعت به عمل آورند، با ارجاع هیات به مراجع قضایی به مجازات مقرر در ماده ۵۷۶ قانون مجازات اسلامی بدون تعویق و تعلیق و تخفیف محکوم خواهند شد. رسیدگی به این جرایم خارج از نوبت و در شعبه ویژه خواهد بود.»

اما مورد مهماین مصوبه «مصونیت قضایی» است که به اعضای هیات عالی می‌دهد. طبق این مصوبه «اعضای هیات نسبت به تصمیمات خود در موضوع این مصوبه از هر گونه تعقیب و پیگرد قضایی مصون هستند و مجریان تصمیمات این هیات نیز در چارچوب مصوباتی که هیات تعیین کرده است، از همین مصونیت برخوردارند.» نکته دیگر این است که در ان تاکید شده است: «قوانین و مقررات مغایر با این مصوبه به مدت ۲ سال موقوف‌الاجرا خواهد بود.» یعنی هر قانون و مقرراتی که در تضاد با این مصوبه باشد، لغو شده و تا دو سال آینده نباید اجرا شود؛ دو سالی که این مصوبه زمان اجرا دارد.

در این شرایط، برخی کارشناسان به شدت از وضعیت شفاف سازی و اطلاع رسانی در این حوزه انتقاد کردند و بنا به اظهارات آن ها، چنین اختیاراتی، آن هم هنگامی که پای بیش از صد هزار میلیارد تومان اموال عمومی در میان است، سوال برانگیز خواهد بود و ممکن است باعث تضییع اموال عمومی شود.

اخبار مرتبط:
لطف‌الله سیاه‌کلی، نماینده مجلس: خودروها بنزین را اسراف می‌کنند
لطف‌الله سیاه‌کلی، نماینده مجلس: خودروها بنزین را اسراف می‌کنند

بنزین به این گرانی را با این کیفیت مصرف و حتی اسراف می‌کنیم. اگر مصرف بنزین را نصف کنیم، می‌توانیم سالانه‌ یک و نیم میلیون خودروی بالای پانصد میلیون تومانی را رایگان به مردم دهیم. پس چرا باید اینقدر بی‌توجه باشیم؟! چرا باید سوخت و ثروت را بسوزانیم و آلودگی هوا و بیماری را ایجاد کنیم؟! باید با تکنولوژی این مشکل را ریشه‌کن کنیم.

لایحه بودجه ۱۴۰۳ چرا منتشر نمی‌شود؟
لایحه بودجه ۱۴۰۳ چرا منتشر نمی‌شود؟

-پپدر حالی که سال گذشته لایحه بودجه ۱۴۰۲ بدون انجام تشریفات و در قالب نامه‌ای به دست مجلس رسید و در ضمن خبری از جداول نبود، حالا به نظر می‌رسد بدعت دولت رئیسی در ارائه بودجه به مجلس ادامه دارد.

نماینده مجلس: افزایش حقوق کارگر و کارمند باید متناسب با رشد تورم باشد
نماینده مجلس: افزایش حقوق کارگر و کارمند باید متناسب با رشد تورم باشد

سیدکریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی در مجلس خاطرنشان کرد: افزایش مزد کارگران باید ملموس باشد و بخشی از مشکلات معیشتی جامعه‌ی کارگری را حل کند. اگر در سال گذشته بهانه‌ای برای عدم افزایش حقوق وجود داشت، این بهانه امسال دیگر وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است