کد خبر : 227340
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۷ - 19:15
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس: ایران مهاجم به سفارت آذربایجان را مجازات خواهد کرد / این حادثه به هیچ وجه تروریستی نبود

علی نیکزاد نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع حمله به سفارت آذربایجان را تا حصول نتیجه پیگیری خواهد کرد، گفت: مهاجم به سفارت جمهوری آذربایجان قطعا محاکمه و مجازات خواهد شد.

نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس: ایران مهاجم به سفارت آذربایجان را مجازات خواهد کرد / این حادثه به هیچ وجه تروریستی نبود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موضوع حمله به سفارت آذربایجان را تا حصول نتیجه پیگیری خواهد کرد، گفت: مهاجم به سفارت جمهوری آذربایجان قطعا محاکمه و مجازات خواهد شد.

وی گفت: من از طرف مجلس شورای اسلامی و همچنین گروه پارلمانی دوستی ایران و آذربایجان و این اتفاق تلخ را به دولت و ملت دوست و برادر جمهوری آذربایجان تسلیت می‌گویم.

رئیس گروه پارلمانی ایران و آذربایجان تصریح کرد: این حادثه به هیچ وجه بعد امنیتی، تروریستی یا سیاسی ندارد و بر اثر خصومت شخصی فرد مهاجم رخ داده است.

وی بیان داشت: مهاجم برای پیگیری وضعیت همسرش به طور مداوم به سفارت رفت‌و آمد داشته است.

نیکزاد با بیان اینکه این مسئله را تا حصول نتیجه پیگیری خواهد کرد، بیان داشت: مهاجم به سفارت جمهوری آذربایجان قطعا محاکمه و مجازات خواهد شد.

اخبار مرتبط:
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه

مسعود پزشکیان در جلسه ارزیابی و جبران خسارات جنگ بر ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد.

ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند
ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند

معصومه ابتکار نوشت: «باید» اول، در مورد رسانه ملی است که سال‌ها با سیاست‌های یکطرفه، صداهای متنوع را نادیده گرفته و اکنون در اداره طیف خاصی هست. اگرچه این روزها تغییراتی در آن مشاهده می‌شود، ولی این اتفاق در دوران‌های دیگری هم به صورت مقطعی و کوتاه رخ داد، اما به سرعت فراموش شد و حتی با برنامه‌هایی که چنین رویکردی داشتند، برخورد شد. در حالی که توجه به تنوع دیدگاه‌های مردم و گوناگونی سلایق از اهمیت بسیاری برخوردار است و صدا و سیما باید به نحوی عمل کند که مرجعیت ملی خود را بازیابی و اعتماد‌سازی کند.

تخت‌روانچی: هیچ تاریخی برای بازگشت احتمالی به مذاکرات توافق نشده است
تخت‌روانچی: هیچ تاریخی برای بازگشت احتمالی به مذاکرات توافق نشده است

معاون وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگویی با تاکید بر حق ایران برای غنی‌سازی اورانیوم به منظور اهداف صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود، بیان کرد که دولت آمریکا در صورت تمایل به ازسرگیری مذاکرات با ایران باید موضع شفافی درباره نفی حملات متجاوزانه بیشتر به ایران اتخاذ کند تا اعتمادسازی لازم برای تداوم روند دیپلماتیک انجام شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است