کد خبر : 226822
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۴ - 21:19
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: اروپایی ها از تروریستی نامیدن سپاه عقب نشستند/ اروپایی ها با همه شیطنت هایی که دارند گاهی حرف های درست هم می زنند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: اروپا وقتی متوجه شد حرکت آن‌ها در مقابل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منطقی و معقول نبوده و در چارچوب منشور ملل و حقوق بین الملل نیست و به نوعی عقب نشینی کردند و در نشست اخیر به این نپرداختند.

نماینده مجلس: اروپایی ها از تروریستی نامیدن سپاه عقب نشستند/ اروپایی ها با همه شیطنت هایی که دارند گاهی حرف های درست هم می زنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین نوش آبادی  با اشاره به اقدام پارلمان اروپا برای قراردادن نام سپاه پاسداران در لیست گروه های تروریستی گفت: این اقدام برخلاف منشور ملل متحد و مغایر اصول بنیادین حقوق بین الملل است که هیچ کشور، نهاد و سازمان حق دخالت در امور کشور دیگر را ندارد و همچنین کشورها از حق حاکمیت و استقلال برخوردارند.

نماینده مردم ورامین و پیشوا در مجلس ادامه داد: پارلمان اروپا بدون رعایت این موازین و اصول پیشنهاد داده است که سپاه در فهرست سازمان ها و نهادها و گروه های تروریست قرار دهد که قابل توجیه نیست. سپا پاسداران را نهاد کاملا قانونی، رسمی و در چارچوب حوزه دفاعی و امنیتی کشور می دانیم و در قانون اساسی کشور این نهاد رسمیت، جایگاه، ماموریت و رسالت دارد.

وی با تاکید براینکه اروپا حرکتی کرده که با اصول و موازین بین الملل سازگاری ندارد اظهار داشت: اروپایی ها وقتی فهمیدند در دنیا از این پیشنهاد حمایت نمی شود و هیچ کس نمی تواند برای آن توجیه قانونی بیاورد گفتند جنبه اجرایی و حقوقی ندارد فقط بُعد سیاسی دارد. این حرکت منطقی و معقول نیست و در چارچوب منشور ملل و حقوق بین الملل نیست و به نوعی عقب نشینی کردند و در نشست اخیر به این نپرداختند.

این نماینده مجلس بیان کرد: اروپایی ها وارد حیطه ای شدند که نمی توانستند برای آن توجیه عقلایی، منطقی و بین المللی داشته باشند. از سوی دیگر موضع و بیانیه قاطع مجلس، طرح مربوط به اقدام متقابل و متناظر با پارلمان اروپا و موضع گیری نهادهای داخلی کشور کمک کرد که فضا علیه اتفاقی که اروپایی ها می خواستند رقم بزنند شکل بگیرد و یک گام عقب نشستند.

نوش آبادی با اشاره به اینکه بورل تاکید داشته چون از سپاه خوشمان نمی آید نمی توان به آن تروریست گفت، اظهار داشت: با همه شیطنت هایی که دارند گاهی حرف های درست هم می زنند، دلیل نمی شود که اگر نهادی در کشوری را دوست نداریم تروریست بدانیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در دفاع از عملکرد سپاه پاسداران گفت: اگر سپاه در جریان داعش، تکفیری و تروریستی ورود کرد براساس درخواست کشورهای میزبان بود ما در کشورهای سوریه و عراق نقش مستشاری داشتیم، نقش سپاه در سرکوب جریان های تروریستی مشخص است، مخالفت با سپاه پاسداران نه به خاطر اینکه در حوزه ترور ورود کرده است  بلکه آنها ناراحت هستند که چرا سپاه قدس توانست در مقابل نظام سلطه بایستند، ناراحت هسنتد چرا سپاه در مقابل نفوذ  آمریکا و غرب در منطقه غرب آسیا ایستاد و اینکه سپاه تروریست است اتهام بزرگی محسوب می شود.

اخبار مرتبط:
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه

مسعود پزشکیان در جلسه ارزیابی و جبران خسارات جنگ بر ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد.

ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند
ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند

معصومه ابتکار نوشت: «باید» اول، در مورد رسانه ملی است که سال‌ها با سیاست‌های یکطرفه، صداهای متنوع را نادیده گرفته و اکنون در اداره طیف خاصی هست. اگرچه این روزها تغییراتی در آن مشاهده می‌شود، ولی این اتفاق در دوران‌های دیگری هم به صورت مقطعی و کوتاه رخ داد، اما به سرعت فراموش شد و حتی با برنامه‌هایی که چنین رویکردی داشتند، برخورد شد. در حالی که توجه به تنوع دیدگاه‌های مردم و گوناگونی سلایق از اهمیت بسیاری برخوردار است و صدا و سیما باید به نحوی عمل کند که مرجعیت ملی خود را بازیابی و اعتماد‌سازی کند.

تخت‌روانچی: هیچ تاریخی برای بازگشت احتمالی به مذاکرات توافق نشده است
تخت‌روانچی: هیچ تاریخی برای بازگشت احتمالی به مذاکرات توافق نشده است

معاون وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگویی با تاکید بر حق ایران برای غنی‌سازی اورانیوم به منظور اهداف صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود، بیان کرد که دولت آمریکا در صورت تمایل به ازسرگیری مذاکرات با ایران باید موضع شفافی درباره نفی حملات متجاوزانه بیشتر به ایران اتخاذ کند تا اعتمادسازی لازم برای تداوم روند دیپلماتیک انجام شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است