کد خبر : 225751
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۲۸ - 23:46
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مه‌آلودگی و لغزندگی در محورهای مواصلاتی اصفهان/ امدادرسانی به ۸۲۰ دستگاه خودرو

رئیس پلیس راه استان اصفهان با بیان اینکه در گردنه‌های برف‌گیر و بعضی از محورها لغزندگی وجود دارد، افزود: در شهرستان کوهپایه، محور اصفهان-بهارستان، آزادراه غرب، جاده جرقویه و بعضی از مناطق استان شاهد پدید مه گرفتگی هستیم.

مه‌آلودگی و لغزندگی در محورهای مواصلاتی اصفهان/ امدادرسانی به ۸۲۰ دستگاه خودرو

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اصغر زارع رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به آخرین وضعیت محورهای مواصلاتی استان اظهار داشت: کلیه محورهای مواصلاتی استان اصفهان باز و تردد برقرار است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه در گردنه‌های برف‌گیر و بعضی از محورها لغزندگی وجود دارد، افزود: در شهرستان کوهپایه، محور اصفهان-بهارستان، آزادراه غرب، جاده جرقویه و بعضی از مناطق استان شاهد پدید مه گرفتگی هستیم.

زارع با اشاره به امدادرسانی به خودورهای در برف مانده در شب گذشته گفت: بر اساس آخرین آمار به ۸۲۰ دستگاه خودرو امدادرسانی شد و تصادف ترافیکی خاصی گزارش نشد.

رئیس پلیس راه استان اصفهان بیان کرد: با توجه به مه گرفتگی محورها، رانندگان با سرعت مطمئنه حرکت و فاصله طولی را رعایت کنند و در صورتی که دید کم بود و امکان رانندگی نبود در پارکینگ مجازی توقف کنند و بعد از بهتر شدن دید ادامه مسیر دهند و تحت هیچ شرایطی بر روی آسفالت متوقف نشوند.

اخبار مرتبط:
کاهش ۶۲ درصدی آب سد زاینده‌رود؛ خشکسالی همچنان ادامه دارد
کاهش ۶۲ درصدی آب سد زاینده‌رود؛ خشکسالی همچنان ادامه دارد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، حجم کنونی سد زاینده‌رود را ۳۷۱ میلیون مترمکعب اعلام کرد و گفت: ذخیره سد با کاهش ۶۲ درصدی نسبت به میانگین بلندمدت، تنها ۳۱ درصد پرشدگی دارد.

اصناف، ستون اصلی تاب‌آوری اجتماعی در روزهای سخت هستند/ تشکیل «اتاق گفت‌وگوی ماهانه اصناف و دولت»
اصناف، ستون اصلی تاب‌آوری اجتماعی در روزهای سخت هستند/ تشکیل «اتاق گفت‌وگوی ماهانه اصناف و دولت»

استاندار اصفهان با اشاره به این‌که اصناف، ستون اصلی تاب‌آوری اجتماعی در روزهای سخت هستند، از تشکیل «اتاق گفت‌وگوی ماهانه اصناف و دولت» به منظور حل مشکلات اصناف در استان خبر داد.

برنامه‌ریزی تقویت گردشگری مذهبی اصفهان؛ تخفیف ۵۰درصدی هتل‌ها ابلاغ شد
برنامه‌ریزی تقویت گردشگری مذهبی اصفهان؛ تخفیف ۵۰درصدی هتل‌ها ابلاغ شد

دستیار ویژه استاندار اصفهان در گردشگری گفت: برنامه‌ریزی برای تقویت گردشگری مذهبی اصفهان در دستور کار است و برای این امر تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌ها برای گردشگران محرم مصوب شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است