کد خبر : 225451
انتشار : 2023/01/17 - 14:09
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

یک هیات آمریکایی به رهبری «وندی شرمن» به اوکراین رفت

هیات آمریکا به رهبری معاون وزیر امور خارجه این کشور امروز (سه‌شنبه) وارد اوکراین شد.

یک هیات آمریکایی به رهبری «وندی شرمن» به اوکراین رفت

به گزارش سایت خبری مدارا به نقل از ایسنا، وندی شرمن، معاون وزیر امور خارجه آمریکا در توییتی نوشت: مفتخریم که سفر خود به کی‌یف را با جوانان پویای اوکراینی آغاز می‌کنیم.

وی همچنین دیداری با دنیس شمیگال، نخست وزیر اوکراین برگزار کرد.

شمیگال در توییتی نوشت: ما با وندی شرمن و هیات آمریکایی درباره چالش‌های کلیدی مربوط به حمله روسیه به اوکراین گفت‌وگو کردیم.

کالین کاهل، معاون وزارت دفاع آمریکا در مسائل سیاسی نیز یکی از اعضای هیات آمریکایی در این سفر به کی‌یف است.

براساس گزارش وزارت امور خارجه آمریکا، مقامات آمریکایی قرار است با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین دیدار کنند.

اخبار مرتبط:
رویترز: انصارالله یمن در نظر دارد برای کشتی‌های عبوری از دریای سرخ عوارض دریافت کند
رویترز: انصارالله یمن در نظر دارد برای کشتی‌های عبوری از دریای سرخ عوارض دریافت کند

منابع منطقه‌ای آشنا با موضوع به رویترز گفتند که گروه انصارلله یمن در حال بررسی اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری عبوری از جنوب دریای سرخ است؛ این اقدام یک هفته پس از اعلام محاصره دریایی علیه عربستان سعودی صورت می‌گیرد.

عراق به حملات آمریکا و عربستان علیه حشدالشعبی واکنش نشان داد
عراق به حملات آمریکا و عربستان علیه حشدالشعبی واکنش نشان داد

دولت عراق اعلام کرد: ما حمله صبح امروز نیروهای آمریکایی و سعودی را محکوم کرده و آن را به شدت تقبیح می‌نماییم. حمله امروز در زمانی رخ داد که دولت در حال راستی‌آزمایی آنچه در مورد هدف قرار گرفتن خاک عربستان مطرح شده بود، می‌باشد.

پالایشگاه جازان عربستان تعطیل شد
پالایشگاه جازان عربستان تعطیل شد

شرکت آرامکو عربستان در پی حمله اخیر به پالایشگاه نفت جازان، این پالایشگاه را تعطیل کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است