کد خبر : 225382
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۲۷ - 10:05
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

«علی کریمی» به ایران برمی گردد؟

علی کریمی که بعد از مصدومیتی طولانی مدت نیم‌فصلی می‌شود که به میادین بازگشته تحت قرارداد با باشگاه کایسری اسپور است.

«علی کریمی» به ایران برمی گردد؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ درحالی‌که پنجره استقلالی‌ها بسته است اما در رسانه‌ها هر روز یک بازیکن به این تیم لینک می‌شود. یک روز از بازیکنانی مانند رشید مظاهری یا سامان فلاح صحبت به میان می‌آید و روز دیگر هافبک‌های خارجی استقلالی می‌شوند و حالا هم صحبت از استقلالی شدن دوباره علی کریمی است، بازیکنی که فصل درخشانی را همراه با این تیم پشت‌سر گذاشت و از آنجا ابتدا راهی قطر شده و سپس در ترکیه پیراهن کایسری اسپور را بر تن کرد.

درخصوص این بازیکن برخی اینطور وانمود کردند که در سفر اخیر علی فتح‌الله‌زاده به ترکیه که هدف از سفر وی دریافت مطالبات اللهیار صیادمنش از فنرباغچه از سوی باشگاه استقلال عنوان شده بود، وی در حاشیه این سفر جلساتی را نیز با مسئولان کایسری اسپور ترکیه برگزار کرده تا مذاکرات اولیه را برای بازگرداندن علی کریمی به استقلال انجام بدهد.

نکته قابل توجه اینکه برخی نیز پا را از این هم فراتر گذاشته و نوشتند مدیرعامل استقلال در این سفر با کریمی نیز دیدار کرده و او را برای بازگشت به تهران ترغیب کرده است این درحالی است که چند روز پیش از قول نزدیکان کریمی نوشتیم که این بازیکن فعلا هیچ تمایلی به بازگشت به استقلال و به‌صورت کلی به فوتبال ایران نداشته و ترجیح می‌دهد کارش را در ترکیه دنبال کند.

حالا و با داغ شدن هرچه بیشتر این شایعات خود کریمی به میان آمده و اعلام کرده است که هیچ ملاقاتی در جریان سفر فتح‌الله‌زاده با وی نداشته و هیچ تماسی هم بین آنها درباره مضمون بازگشتش به استقلال با مدیرعامل این باشگاه ردوبدل نشده است.

کریمی که بعد از مصدومیتی طولانی مدت نیم‌فصلی می‌شود که به میادین بازگشته تحت قرارداد با باشگاه کایسری اسپور است و درصورتی‌که استقلالی‌ها این بازیکن را بخواهند ابتدا باید با باشگاه ترکیه‌ای به توافق برسند این درصورتی است که این بازیکن شخصا اصلا تمایلی به بازگشت ندارد.

 

اخبار مرتبط:
واکنش فوری فدراسیون به شایعه حضور مجیدی در تیم ملی
واکنش فوری فدراسیون به شایعه حضور مجیدی در تیم ملی

یک رسانه اماراتی مدعی شده است که فدراسیون فوتبال ایران فرهاد مجیدی را گزینه‌ جانشینی امیر قلعه‌نویی می‌داند.

طعنه روزنامه اصولگرا به مهدی تاج: حتما باید پیشنهاد از زبان جناب خان مطرح شود تا بپذیرید؟
طعنه روزنامه اصولگرا به مهدی تاج: حتما باید پیشنهاد از زبان جناب خان مطرح شود تا بپذیرید؟

به نظر می رسد کارشناسان و اهالی رسانه برای آن که حرف شان به کرسی بنشیند و نظرات کارشناسی و دلسوزانه شان مورد قبول مسئولان واقع شود، باید از جناب خان کمک بگیرند و از تریبون او استفاده کنند!

مهدی طارمی: امیر تتلو را اعدام نکنید / اعدام راه حل نیست
مهدی طارمی: امیر تتلو را اعدام نکنید / اعدام راه حل نیست

مهدی طارمی، ستاره فوتبال ایران برای امیرحسین مقصودلو استوری گذاشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است